deletenmom1841
[bilinmeyen] ben iki tane falan yemiştim bence bir kaç tane yenmesinde sıkıntı olmaz benim doktorum yasak olan her şeyin canım çekerse tadına bakabileceğimi söylemişti canım🤷♀️
Busrac
[bilinmeyen] bende aşermek değil ama çok sevdiğimden 30-40 tane bile yedim bir zararı olmadı
esractn
[bilinmeyen] Benimde arada bi canım çekiyo. Çünkü hamile olmadan once en cok yediğim, en cok sevdiğim şeydi 😋 Temiz bir yerden 2 en fazla 3 tane yiyin fazlasını yemeyin ama 😊
Gulsen1989
[bilinmeyen] banada 🤣
Freearc
Canın çekiyorsa ye canım.
aysecakir
[bilinmeyen] valla ben de yemiştim ☺️Çok abartmamakla birlikte tabi 🙂
Busrac
[bilinmeyen] afiyet olsun o zaman 😊
Alyamom35
[bilinmeyen] ilk aşerdiğim şey 🤭 2 tane yedim bende fazlası zarar. Tadabilirsin 👍🏻
esractn
[bilinmeyen] Ayy canımı çektirdin bak şimdi ama 😂😂😂 Benimkine soyleyimde gelirken alsın 🙄
SevgibiR
esractn uf sorma biri kokorec demiş biri midye bnde istiom yeni de yemek yedim tokum😂
deletenmom1841
[bilinmeyen] afiyet olsun canım 🤷♀️
aysenur_sk
Ye tabiki güvendiğin bildiğin yerse. Bende bi kaç kere 5 taneyi geçmiycek şekilde yedim. Resmen kendimden geçiyorum yerken hamilelikte ayrı zevkli geliyor yasak olduğu için. Normalde 50-60ları yiyip daha yokmu diye ağlayan insanım tabi 😍
SevgibiR
[bilinmeyen] iki tane ye yeter bnde o kadar yedim hepsi 😂 hatta bı tane bile yeter midye zehirlenmesi vs oluyo haberlerde ckiyo riskli
Selenaygur
[bilinmeyen] canim bende cook severim.midyeyi cokta canim istiyor ama doktorumun yeme dedigi tek sey midye temizliginden emin olamayiz dedi o yuzden yemiyorum bi doktorunada sor istersen
Smyyoky
Az önce de kokoreç aşeren bir yazıya denk geldim. Midye, kokoreç, sakatat 🙈🙈🙈🙈 ben köfte bile yemek istemiyorum kokusundan ötürü. Çok hoşsunuz gerçekten. Temiz olduğuna inandığınız bildiğiniz, önceden denediğiniz bir midyeci varsa bir-iki tane yemeyi kimse size yasaklamaz diye düşünüyorum 😇😇😇
Elizveannesi
[bilinmeyen] bneiö de canım ara sıra istiyor ama taze denk gelmedim hiç. Aklıma geldi bak yine, eşimi arayim de, bulursa iş dönüşü alsın 🤣🤣
Lucky
[bilinmeyen] canım gebelikte baya zararlı midye yemek başkası yemiştir birşey olmaz sana olur bunu bilemezsin bunun az ya da çok yemekle alakası yok malesef
Elifdursun
Bende cok aşeriyorum hamileliğimi bilmeden cok yedim belki elli altmıs adet bindikten sonra da canım cok istiyo arada yiyorum ama doktora soran var mı ben unutuyorum sormayı
mom02636
[bilinmeyen] ilk hamileliğimde çok aşersemde haram olduğu icin yemedim daha önce yemisligim var severim de aslında haram olmasını bilmeme rağmen ama özellikle hamilelikte yemedim sonuçta benim yediğim bebeğime de gidiyor yarın öbür gün basımıza bi çıkar gelmesin diye yemedim 🙄
Polo
mom02636 haram derken ??
Haram deil ki
Dikkat ederse türkiye de haram olan şeyler alanen heryerde kolay ulaşılabilir olmuor.
ValideSultan
[bilinmeyen] bebeğin zehirlenmesine ölümüne sebep olur ciddi anlamda toksindir seren serengil bu yüzden bebeğini kaybetti