Meltemanneolsun Kizlar kumru yesem sosis sucuk salam var içinde pişmiş hiç yemiyorum ama canım çok çekti yiyen var mi
sehnazz000 Meltemanneolsun valla ye demek yanlış olur benimde dün canım çekmişti nefsimi köreltecek kadar yedim ama sosisi falan kendim pişirdim
seyma0661 Meltemanneolsun ya geçen kumpirden biri zehirlenerek öldü ya o işletmeyle alakalı bi durumdur belki ama ben yinede korkmaya başladım. Evde patates püresi kaşar tereyağı yapın üstüne istediğiniz mezeyi koyun bence
gunesveguney Meltemanneolsun bende çok severim çok canım da çekiyor ama cesaret edemedim henüz evde kendimiz yapsak diyorum ama korkulara karşı da hassasım onu da yapamadım 😂
AybenYB Kendin yaparsan ve sosisi sucuğu salamı iyi bir şekilde pişirirsen sorun olmaz diye düşünüyorum ben bir kerelik ama tabii doktora da sormak lazım
Meltemanneolsun seyma0661 evet canım biliyorum o işletmeden hep yiyorduk biz kumpir. Nasıl oldu sastik kaldık büyük ihtimal tavuk zehirledi diye düşünüyoruz. kumru başka bir sey ama ekmek arası susamlı ekmeğin arasına sucuk kaşar peyniri falan konuluyor yemicem ama vazgeçtim 😊
seyma0661 Meltemanneolsun ay evet kumruyla kumpiri karıştırdım sjdjsjdjs bende izmirdeyim bu arada Allah korudu valla
Gamzecebecii Meltemanneolsun benim olduğum yerde yok izmirdeyken hep yiyordum 😂hamilelikte aşerdim ama bulamadım bulsaydım yerdim abartmadığımız sürece sıkıntı yok bence 😅
Gamzecebecii Meltemanneolsun ay darısı benim başıma hergün İzmir’i özlüyorum burda boyoz da yapmıyorlar canım çekiyor ama yok yani 😂😂kader utansın