tupbebekseruvenim1 Ftmnnr inşallah kaset testte de çıktı baya net çizgi sanırım tuttu ama inşallah ilerler
OmerNfs tupbebekseruvenim1 ayyyy harika 🥰🥰🥰🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 çok mutlu oldum ohhh daha güzel haberler almaya inşallah 🤲🤍🤍🤍🫂🫂🫂🫂🫂
Eda42_ tupbebekseruvenim1 Hadi gözün aydın olsun canım sağlıklı artış olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın amin amin 🤲🏻🤲🏻 🤰🏻🤰🏻🤲🏻💓🤱🏻🤱🏻👶🏻👶🏻
Htcbyttt tupbebekseruvenim1 çok güzel canım hayırlı olsun 2 gün arayla kan ver değer sağlıklı bi şekilde yükselir Allahın izniyle
Ozlemerikci543450 tupbebekseruvenim1 maiallah canım hayırlısıyla artsın inşallah normal gününde de ver mutlaka 10 da mı istedi doktorun
tupbebekseruvenim1 october edeceğim 🙏🙏 çok teşekkür ederim🥰 allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah
tupbebekseruvenim1 Ozlemerikci543450 yok 12 de istedi 😂 sabırsız ben 8. Günde verdim 10 da bide 12 de de vericem artıcak mı bakalım salı günüde kontrol var
Ozlemerikci543450 tupbebekseruvenim1 aynen aynen ver bak bakalım hayırlısıyla artsın benimki 15 gün istedi muhtemelen varsa artış kontrolü yapmamak için