OmerNfs tupbebekseruvenim1 ayyy boşa değildir inşallah 🤲 aminnn nolur kan tahlili yaptırınca banada yaz vallahi heyecanla bekliyorum 🤍🫂
OmerNfs tupbebekseruvenim1 yani ilk 3 benim için çook zorlu bir süreçti yeni yeni ayaklandım sadece tuvalete kalkıyordum ama hastalıklar ve kanama hariç çok güzel birşey ben çok bekledim bu duyguları yaşamak için tam 14 yıl rabbim kimseyi bu kadar bekletmesin herkesin kucağını doldursun 🤲 kolaylıkla sağlıkla 🤍🫂
tupbebekseruvenim1 OmerNfs yaa ne çok beklemişsin ama sonunda değmiş sağlıcakla al inşallah kucağına🥰🥰
Sdanur1 tupbebekseruvenim1 sağlıcakla kucağına al insallahh canim çok sevindim rabbim emeklerini boşa cikartmasin
[silindi] Bu arada ben de dayanamıyorum artık test yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor benim de hakkım var helal etmem falan diyor ☹️ kesin sonucu kan gösterir kanı bekleyelim diyor. Ama patlayacak gibiyim ben meraktan
tupbebekseruvenim1 [silindi] ikinizin arasında bişey diyemiyorum o yüzden 🥰 öyle diyorsa öyle yapın benim eşim benden sabırsız o yüzden o yap dedi
acemii_anne Mesai saati dışında acile gittim transfer oldum test günümdü beta baktırmak istiyorum dedim direk bakmışlardı. Sizde öyle yapın bence. Ki bu kadar koyu çıkmış kesin var bence. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙂
tupbebekseruvenim1 8143 ya sürekli artmış mı diye bakılacağı için çokta erken vermek istemiyorum açıkçası
tupbebekseruvenim1 8143 doktruma attım testi olmuş gibi ama yine de Salı gününü bekleyelim test günü için dedi
tupbebekseruvenim1 Ftmnnr inşallah kaset testte de çıktı baya net çizgi sanırım tuttu ama inşallah ilerler