Gizem1504 ErsBegAs kızım var bitane 2. Düşüğüm oldu 6 haftalık inşallah sonu güzel sağlıkllı olsun çoook sağolun🌸🌸
Busraaa233- Gizem1504 beklemek en güzeli o zaman stres yapacaksanız , İnşaAllah sağ Salim kucağınıza alırsınız 🥰🙏🏻
Esraa00 Gizem1504 inşallah seninde gönlüne göre olsun her şey keseyi haftaya görürsün hiç takma kafana olumlu düşün ama bebek için hemen acele etme görmek için En ideal 7.hafta da gidersin inşallah
Gizem1504 Esraa00 amin canım inşallah öyle yapacağım herşey sağlıkla gitsin duam o yönde stressiz sorunsuz çok teşekkürler ❤️🫶
Tastan Gizem1504 korkuyorum ister istemez evet sağlık ocağında verdim bu beta değeri açlık tokluk fark ediyor mu ?
Gizem1504 Tastan aç veriliyor bende aç verdim beta ile hafta aöyle son adet tarihin neyse ona göre devam et zaten keseyi görünce doktor söyler
Tastan Gizem1504 uygulama da 4+2 mi benimki şuan uygulama da 5+0 olarak gözüküyor işte en son kan verdim 180 cıktı haftayla eşleşmiyor neden böylr oldu ki
Tastan Gizem1504 evet bugün verdim en son Salı vermiştim bugünün sonucu yarın çıkar inşallah benimki de güzel artmıştır 🤲🏻
Busetacir Gizem1504 rica ederim benim geç döllenme olmuştu da o yüzden betaya göre hafta takip ederek gördük keseyi
Busetacir Gizem1504 yumurtlamadan önce kalamazsın, erken yumurtlamışsındır o zaman😊 yumurtlamalısın ki sperm döllesin
Gizem1504 Busetacir yani beklediğim yumurtlama tarihinden önce büyük ihtimal erken yumurtlama yanlış anlattım 🤭☺️