kubyus 18 haftadayım 7 kilo almışım ilk gebeliğimde 25 aldım normal kilonuz çok değilse kafanıza takmayın

Hulu61 benimki de şeker yüklemesinde . Şimdi de gitmeden 3 günlük açlık tokluk ölçümü yaptırcam sağlıkocağında bakalım ne çıkacak ama bence beni en çok stres etkiliyor gibime geliyor .

Hilalyrdkl Sağlık ocağında tokluk doğru sonuç vermiyor genelde bilginiz olsun çok bekliyor çünkü içerde. Stres baya etkiliyor bana da dahiliye doktoru öyle dedi

39 hafta 14 kg 🥲boyum 175 85 ile hamile kaldım 99 um şuan 100 görmeden doğurmak istiyorum 😂

Hulu61 yaa öyle mi bende ölşüö cihazı yok mecbur oraya gidicem . Kızım var 3 yaşında çok aksi çok zor bir çocuk asla takmıyor hiç birşeyi yemesi de yok lafta anlamıyor . Oturup bazen hüngür hüngür ağlıyorum artık baştan sona hamileliğim stres bağırmakla geçti resmen hiç rahatım yok . Sabahtan akşama kadar Allahım bana sabır ver diyorum düşünün .

kubyus dört beş almıştım ben 31 haftadyim ve toplamda yedi kilo almışım ama bence normal ben son üç aya girince daha hızlı almaya başladım ve sorunda etmiyorum her hafta tartildimda bir kilo giriyor en son 75 tim şimdi kaç oldum Allah bilir

Hilalyrdkl 2 3 yaş etrafımda gördüğüm çocukların genelinde huysuzluk görüyorum canım artık birey olduklarını kabul ettirme çabaları var anneye babaya. Benim çocuğum yok ilk gebeliğim sizi anlayamıyorum akıl vermek de haddime değil ama bunların geçici olduğunu aklınıza getirin sık sık. Her su sonunda durulur 🩷

Hulu61 Allahım inşallah inşallah sabırla o günleri bekliyorum 🤲 bir insan büyütmek o kadar zormuş ki . Hiç başkalarının çocuklarına bakmak gibi olmuyormuş kendi çocuğun olunca . Annelik duygusuyla herşey çok zorlaşıyor . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin 🤲 bu süreçlerde de bolca sabır basipmetsin inşallah 🤲

18+5 4 kg vermiştim 12. Haftaya kadar 1 kilosunu aldım hamile kaldığım kilodan 3 kg eksiğim hala☺️

kubyus 33 hafta 20 kilo aldım 52 ile hamile kalmıştım

kubyus ben 21 22 haftalara kadar 2 kilo almıştım. 25 ve 30 arası 10 kilo aldım 😅 30 ve 37 arası bi 5 kilo daha aldım 🤣 toplam 17 kilo ile doğuma girdim

kubyus ben 17. Haftamdayim 58-59 kilo falanim bu güne kadar 6-7 kilo verdim .