Miona Askkokuluyavrum peki bastan beri mi vardı mide bulantım sonradan mi çıktı 🙄 ben de mide bulantım yok bu saatten sonra olmaz diye düşünüyordum
Askkokuluyavrum Miona 6. Haftada başladı suan 8. Haftadayız 2 hafta da açlıktan olmedigime şaşırıyorum 🤦🏽♀️ Elhamdulillah şaka bi yana Allah evladıma sağlık versin ben çubuk kraker ile de yetinirim ☺️☺️
Miona Fatosyldz kilo aldin mi hic ilk 3 ay en fazla 3 kilo alinmasi gerekiyormus. Hiç alınmasa bile olurmus dikkat et
Fatosyldz Henüz Miona henüz kilo almadım canım ama iştahım öyle acık ki kendimi durduramıyorum bir saat sonra sanki hiç yememişim gibi midem kazınmaya başlıyor bu da normal değil bence soracam kontrolde 😊 teşekkür ederim
iremsozer1 Miona maalesef ben💁🏻♀️ 7+3 üm bende hep aç hissediyorum yemekten kalkıyorum 15 dakika geçiyor sanki bişey yememiş gibi oluyorum ceviz atıyorum ağzıma kraker yiyorum
Miona Kızlar bir de ilk kontrolden sonra tekrar ikinci kontrole ne zaman gittiniz? Bana doktor 1 ay sonra gel dedi 6 haftalıkken gitmiştim. Kalp atışları başlamış dedi ama dinletmedi. Neden bilmiyorum şaşkınlıktan heyecandan da sormayı unuttum 🙄