Busra333 Kk34 bende 33+2 de 1860 gr 2,5 hafta geride böyle devam ederse artarsa haftaya alırız dedi yani bu cuma için :( her doktorun uyum hafta anlayışı farklı mı anlamadım
Kk34 Bence siz hiç canınızı sıkmayın, böyle okuyunca benimde kafam karıştı ancak her bebek aynı kiloda doğmuyor biliyorsunuz. Sağlıklı olsun bence gerisi önemli değil içinizi ferah tutun.
Gul-2024 Busra333 bnde şuan 34+2 yim ama geçen pazartesi özel bi hastanede arkadaşımın doktoruna gittim 3 hafta geriden gelio dedi ama alırız falan bişey demedi 1667 kg idi cuma günü de kendi doktorama randevu aldım ona gideceğim bakalım oda aynı mı söyleyecek merak ediyorum bu zamana kadar öyle bişey yoktu ama korkmuyorda değilim açıkçası
Busra333 Gul-2024 ya aynı durumdayız suan bana da haber verirseniz çok sevinirim :( bana yarın için alabiliriz dedi çok korkuyorum gece uyuyamaz oldum hiç kabuslar görüyorum. Ama başka doktorlarada danıştım hepsi aynı fikirde olduğu için bende akışına bırakmak zorundayım aldırmam dersem bebek strese girip Allah korusun ani kayıplar olabiliyormus 😞😞
mihraninannesi02 34+3 tük dün gittik 2 kilo 200 gram dedi doktorumuz 🌸 sizde bebeğe bol bol kilo aldıran şeylerden yiyin üzmeyin kendinizi ✨
Busra333 mihraninannesi02 çok güzel maşallah peki doktor normal dedi mi çünkü bende yarın tam 34+3 te gideceğim. 1860 to 2 olmuş müdür merak ediyorum olursa yine de alır mı sezeryana
Elfelf475 Busra333 2200 lerdeydi ama 10 günde 650 gram almış ve bizimkinde şöyle bir durum var zayıf olacağı baştan belliydi kordonda 3 damar olacakken 2 damarla besleniyor. Ama ona rağmen bence kemik suyu ve çerez falan işe yaramış. Ben o yüzden bu haftadan son güne kadar protein ağırlıklı besleniyorum ve salatayı da ihmal etmiyorum yanında. Limonlu yeşilliği salata ve et yemeği her günümde var. Yiyorsanız balık salata bile olur
Busra333 Elfelf475 hmmmmm o zaman ben bunları da yapayım ama yapmay çalışıyorum hep maşallah güzel alkış yine de 😘😘
Sab16 Busra333 dualarım seninle canım rabbim bir an önce toparlamayi nasip evlatlarımıza sağlık nasip etsin ♥️
Gamomuu Busra333 benim de biraz geriden geliyor yarın 34+3 olup kontrole gidiyoruz inşallah kilo almıştır.
tomrisinaannesi Busra333 34 haftalıkken 2900’dü kız bebek şu an 35+4 yarın kontrolüm var ama kiloya takılmıyorum sağlıklı olması çok daha önemli kilodan yarar geldiğini şimdiye kadar görmedim
Busra333 A14B05T peki normal dedi mi ? Çünkü 34 ye ben gitsem ki yarın gidiyorum 2 kilo bile olsa muhmtelen. 2-3 hafta geriden diyecek :(
Gul-2024 Busra333 aynen siz gene stres yapmamaya çalışın bakalım yarın ben randavu sonrası gene size bilgi veririm
mihraninannesi02 Busra333 doktoruma sordum normal dedi muhtemelen minyon doğacak dedi bende zayıfım çünkü sizin de kesin 2 olmuştur son zamanlarda aşırı hızlı kilo alıyorlar biz 1 hafta arayla gittiğimizde 300 gram almıştı bile birde neden doğuma alsınlar ki riskin mi var
Elfelf475 Busra333 evet kordonunda eksik olmasına rağmen normal beslenen bebek gibi almış dedi doktorumuz da çok sevindim o yüzden 🙃
A14B05T Busra333 normal evet bende gebelik şekeri var diyetle ilerliyoruz bebek gereksiz kilo almıyor ama haftasıyla uyumlu