Suni sancıyı o kadar kötü anlattılar ki 41. Haftaya kadar bekledim resmen bu duyumlardan dolayı direk sezaryeni kabul edesim var 😔 yok mu aranızda acaba güzel tecrübeleri olan ??
Gerçekten öyle mi 😱
secilertu şuan 41.haftada mısınız doğru anladım değil mi :)
blackeagle 40+4 teyim Pazartesi 41 olacağım ve suni vereceğim dedi doktorum 😔
Boyle insanlar yuzunden dogumdan korkar oldum herkesin aci eşiği farklı "seninki düşükse öldüm bittim dersin belki baskasi o aciyi hissetmiyo bile" demek cok zor geliyo bilmiş insanlara. Benim arkadasim aldı adet agrisinin biraz fazlasi sadece bele vuruyo dayanilmayacak bisey degil asla dedi, korku yüzünden kesilip bicilmeyi göze alcam yakinda 😀
secilertu masallah baya beklemissiniz inatçiymis minnoşunuz :) rabbim bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin inşallah stres yapmayın sakin olun rabbim yardimciniz olsun
Seden çok haklısınız gerçekten 😔 aynı kararsızlığı yaşıyorum sonum ne olacak bilmiyorum gerçekten
blackeagle hem de ne inat 🙄 aminnn inşallah çok sağ olunn sona geldik ama şimdi de durumlar işte böylesine karışık 😀 Rabbim yardım eder inşallah 🤲🏻
Melisam Sağlıcakla almışlardır inşallah kucaklarına 🤲🏻 Teşekkür ederim
Bak illaki sancı olacak ama bebeğini kucağına alacağını düşün hayal et sancı gelince derin nefes al çok işe yarıyor o an acıdan çok bebeğime birşey olmasın korkusundan dolayı insan dayanıyor o an güç geliyor kuvvet geliyor sadece cesaret ve dua inşallah sağlıkla gelir miniğin
secilertu suni sancı çekmedim yanlış yönlendirmek İstemem ama çekipte normal yapamayan sezeryana alınana şahit oldum o yüzden açılmanız hiç yoksa kesinlikle suni kabul etmeyin derim dört santim bir açılma varsa o zaman suni sancı alabilirsiniz ve daha rahat Doğum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
secilertu Arkadaşım doğum yaptı canım 3 ay önce, hiçte zorlanmadı. Üstelik iki gün, suni sancı almasına rağmen. Doğumu da, çok rahat oldu. Üstelik onun 15 günü, vardı daha. Ama bi cm açılması ve suyunda azalma olunca, suni sancı almak zorunda kaldı. Ama hiç zorlanmadı. Rabbim yardımcın olsun, sağlıklı doğumlar.
Suni sanci aslinda normal dogum sancisiyla esdegerdir ama uzun surede acilacak olan rahim agzini daha kisa surede actigi icin hızlandirilmis program gibi dusunebilirsiniz. Bu yuzden daha aci verici olabildigi dogrudur. Ben 15 saat normal sanci cektim, suni sanci takildi acilmam artsin diye aralarinda pek fark var diyemeyecegim.
Kahramanlar ayy canım ya çok sağ ol gerçekten rahatladım yazdıklarını okurken çok teşekkür ederim 😊
071015 çok sevindim çok da mutlu oldum inşallah Rabbim en hayırlısını nasip eder çok sağ ol 😊
Hulyarsln çok teşekkür ederim çok sağ olun ben de aynı şeyi düşünüyorum illa ki normal olacak diye ısrarım yok olamaz da zaten açılma olmazsa eder direk sezaryene alınsın diyeceğim
Buse1907 aminn canım çok sağ olasın darısı da bana olsun inşallah 🤲🏻
Neroizm çok teşekkür ederim gerçekten çok sağ olun neye hazır olmam gerektiğini bilmek rahatlatıyor 😊