Zeynep_Sedat Nasılsınız durumlar nasıl bebeklerin cinsiyeti belli mi artık 🥲 hangi hafta belli oldu??
Melisahmet Zeynep_Sedat 15. Haftada belli oldu kız ♥️ kasıklsrımda sürekli batma tarzında ağrılar yaşıyorum. Henüz hareket de hissetmedim. Siz nasılsınız
3bebelihunili Zeynep_Sedat 17+4 haftalık olduk midemde hazımsızlık var geceleri uyuyamıyorum 🥲 hareket yavaştan hissediyorum. Cinsiyetimiz erkek 13.haftada benzetti 16da kesinleşti🙏🏻🩵
2bebek-41 Zeynep_Sedat 17 haftalık benimde hareketleri hissetmeye başladım ikinci bebeğim oğlum vardı şimdi kızım oluyor12-13. Haftalarda da oransal kız demişlerdi 15. Haftada kesinleşti 🩷🥰
ilaydaalptekin Zeynep_Sedat 7 haftalıkken %80 erkek dedi 12 haftalıkken onayladı şuan 30 haftalık olduk
Zeynep_Sedat Melisahmet 14 haftalıkken kız dedi doktor 😀 aşırı mide yanmam var iki gündür . Tansiyonum da düşüyor sanırım.. Hareketini hissetmeye başladım ben üç dört gündür
Melisahmet Zeynep_Sedat yaa bende hissederim inşallah kısa zamanda. Bende yanma olarak değilde hazımsızlık var şişiyorum nefes alamıyorum
Zeynep_Sedat 2bebek-41 yaa çok sevindim adınıza. Benimde 2 oğlum var bu da kız 😍 sağlıkla gelsin minnaklar
Seymaaa05 17+6 yız 11 de %80 kız dedi 14 de netleşti 🩷 arada hareketlerini hissediyorum ilk gebeliğim 🙂↔️
2bebek-41 Seymaaa05 size tam bacak arasından mi baktı gördünüz mü siz :) ben buradaki cinsiyet değişimi postlarindan sonra korkar oldum 😂