elifbsraaa1 Busesun ana sayfaya gel sol üste çift çizgi var oradan resim yükle var link oluştur kopyala canım
Busesun elifbsraaa1 çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰 bu arada senin kullandığın markaları bilmiyorum inşallah doğrudur ben de Nimo kullandım
elifbsraaa1 Busesun oyyyy ben minik bir bebiş var gibi hissediyorummm 😍 Bence farklı birkaç test dene, artimed ve daysdoctor yaptım ben ama insanlar yalancı pozitif diyorlarr istersen başka marka al canım ben internetten prodoctor ve predictor sipariş ettimmm
Merveemctgcl Busesun nimo çok yalancı çıkarttı burda başka bi testle daha deneyin mutlaka sonra kan verin
Busesun Merveemctgcl bende yarın test vereyim diye düşündüm daha önceki gebeliğimde idrarda pozitif hiç görmemiştim bu benim için bir ilk o yüzden emin de olamadım
Sevgikaya1525 elifbsraaa1 benimde böyle sdce çizgi biraz dha kırmızıyı 13 haftalık hamileyim inşallah sizinde vardır bu ara iki çocuğumu da artımed ile öğrendim bence yarın lan ver
elifbsraaa1 Sevgikaya1525 ben adetten 2 hafta önce artimed yalancı pozitif gördüm canım kan verdim negatif çıktı 👻 şimdi adetime 3 gün var ve böyle farklı hissediyorum yada hissetmek istiyorum göğüs ağrısı olunca 2 farklı test yapayım dedim ikiside hayali çizgi 😮😮 inşallah senin gibi sonuçlanır
Sevgikaya1525 elifbsraaa1 ya öyle mi şaşırdım ya ben de iki oğlumda artımed ile hemen öğrendim hatta bu sefer 6 gün kala öğrendim ya inşallah bu defa gerçek pozitiftir öyle düşünelim yani insan farkediyor ya ki göğüs hassasiyeti hamilelikte çok çk farklı adete ki gbi değil
elifbsraaa1 Busesun benimde aklım bi karışmadı değil 😃 sabahın 8 buçuğunda sağlık ocağına mı dayansam diye düşünüyorum
dlnyny elifbsraaa1 benim 1 hafta gecikmeyle beta ilk 16 çıkmıştı ve idrar testimde hiç böyle silik çizgi bile oluşmamıştı. Pozitif olabilir belki kan verin isterseniz hayırlısı olsun🌸
elifbsraaa1 dlnyny yaaa hey maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️ ayyy inşallah ya hayırlısı olsun gerçekten 🥰🥰
Busesun elifbsraaa1 ben sağlık ocağından idrar testi aldım onunla yaptım şimdi bir de özel hastaneye tahlil verdim 2 saatte çıkar sonuç idrarın görüntüsünü bir daha atayım beraber bakalım ☺️