elifbsraaa1 Kızlar selam bugün adetime 3 gün var, 5 dakika içinde testim bu şekilde göğüs ucumda sertleşme ve ağrı var. adetten 1 hafta önce yemekten sonra yürüyüş yaptım ilk defa bir anda çöküş hissettim ve çok fena kasık ağrım oldu ve resmen yürüyemedim
Rozzzzaa elifbsraaa1 hayali çizgiyi görüyorm canım biraz daha vakit geçsin kan testi yaptır benimde gebeliğimde bu şekilde çıkmıştı şu an 35 hafatligiz💛
Sevgikaya1525 elifbsraaa1 benimde böyle sdce çizgi biraz dha kırmızıyı 13 haftalık hamileyim inşallah sizinde vardır bu ara iki çocuğumu da artımed ile öğrendim bence yarın lan ver
elifbsraaa1 Rozzzzaa inşallah canım. Artimed 2 hafta önce mr çekilecektim yalancı pozitif verdi bana kan negatifti. Şimdi adete 3 gün var ilk defa göğsüm böyle birkaç ilaç kullanıyorum belki onlar etki etmiştir bilemiyorumkiii ama 2 farklı test yaptım böyle ikiside
Deletedmom_984 İkisi de yalanci pozitif veren marka cesmenin altina tutsaniz cizgi cikariyor nerdeyse guvenilir bi testle deneyin bence
elifbsraaa1 Deletedmom_984 aslında 5 dakika içinde çıktı ama yinede akşam su döktüm hafifçe ovaladım ama çizgi gitmedi ya tüh bilerek 2 farklı test almıştım. Sabah hemen sipariş verdim. Predictor gelecek
Deletedmom_984 elifbsraaa1 bencede hic guvenme vallahi bu testler yuzunden iki ayri ay kan vermeye gittim negatifti o anki uzuntumu anlatamam insanlarin duygulariyla oynuyorlar resmen. İnsallah pozitifi gorursunuz hersey gonlunuzce olsun❣️🤲🏻
elifbsraaa1 Deletedmom_984 bende öyle 2 hafta önce artimed yalancı pozitif verdi ve kan verdim negatifti canım tabiki üzücüydü ama mr için kan vermiştim
Aysvays Ben adetten 8 gün önce yaptım testi, belirtilerim direkt göğüsten başladı, böyle dolgunlaştı, göğüs ucum sertleşti büyüdü gibi
Busesun Benim adetime 2 gün var göğüs ucu koyulaşma bölgesinde artış farkettim az önce test yaptım 5 dk içinde belirgin çift çizgi oldu ama bilemiyorum doğru mudur?
elifbsraaa1 Busesun ana sayfaya gel sol üste çift çizgi var oradan resim yükle var link oluştur kopyala canım