elifkck1515 Nurakdas- Mondi berbat bir marka ürününün arkasında alsa durmaz ürün kalitesi kötüdür. Bellona’yı tavsiye ederim tüm ailem Bellona kullanıyor herkes memnun bir ben Mondi ile kendimi yaktım.
elifkck1515 _biranneadayi bende sizin gibi 2. Ye hamileyim biraz doğsun biraz büyüsün hemen atacağım onları konsol yatak baza başlık masa sandalye hepsini ihtiyaç sahibine vermeye bile değmez insanların günahına gitmeye gerek yok resmen .
_biranneadayi elifkck1515 Ayy evet ben de evimi onla dizmiştim eşime söyledim bi öğrenciye falan verelim bari diye boşver onun da başına bela olur çocuk büyüsün atarız gider dedi😅 Yazık günah ya güya garantisi var. Gıcırdıyo diye çağırdık kullanıcı hatası dediler. Yatak ezik diye çağırdık yok siz yapmışsınız üretimle alakalı değil dediler. Neye yaradı garanti😑
Minnakpopus Nurakdas- inanki asla tavsiye etmiyorum gerçekten yani afedersin yatakta uykunfa dönerken bile bangır bangır gıcırdıyor utanıyo insan
Nurakdas- Minnakpopus tamamdır Bellona’ya bakıyım o zaman herkes mondiden pişman belli ki çok teşekkür ederim kızlar hepinize 😍🫶
Smysr Nurakdas- mondi istikbal bellona üçude aynı fabrika çıkışlı, servisi de ürün kalitesi de aynı, çoğu kumaşlar bile aynı, bellonqda çalışmış bir olarak söylüyorum