kcgdm sana da çok geçmiş olsun Rabbim bu acılarını unutturacak sağlıklı hamilelik ve hayırlısıyla doğum nasip etsin. Benim bebeğimi de patalojiye yolladılar sonuç ne çıkar çıkmaz bilmiyorum. Dün genetik test verdim. Eşimin vermesini de istedim ilk gebelikte düşüğün yüzde 70 oranında olduğunu ve bu durumda gerek olmadığını dedi. Düşündükçe acaba bu mu şu mu diyorum delirecek gibi oluyorum. İnşallah bu düşüncelerim kaygılarım zamanla azalır. Ve bir an önce tekrar hamile kalmak sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorum Allahın izniyle. İnşallah Rabbim kimseyi umutsuz bırakmaz beni de beraber. Sanki şuan beni iyileştirecek şey bu gibi geliyor. Yazdıkların umut verdi Allah hepinizden razı olsun hiç tanımadığınız birinin acısını paylaşıyorsunuz ve moral umut oluyorsunuz. Bu uygulamayı silecektim silmeden derdimi dökmek istedim o kadar kişiden güzel dilekler tavsiyeler dualar aldım tecrübelerini okudum ki. Allah hiçbirinizi darda koymasın şuan buraya her yeni umut verici şeyi okumak için heyecanla giriyorum. Gözyaşlarımla okuyorum ve tüm kalbimle Allah hepinizin gönlü gibi güzel şeylerle karşılaştırması için dua ediyorum.