Merhaba bende dün kürtaj oldum kalp durması sebebiyle 8+3 olması gerekirken 7+5 de durmuş bebeğimin kalbi.. 2,5 sene uğraştım gebelik için yaşım 31. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu değerler düzeldi olmadı derken 3 çatlatma tedavisi , 3 aşılama tedavisi gördüm. Mucize 3.aşılamada gelmişti. aynı şekilde zor kavuştuğum için yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Sağlıksız bi bebeğin kalbinin durması değilde bir daha ne zaman hamile kalabilirim üzüntüsü bendeki. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Kürtaj kolay geçti korktuğum gibi değildi doktorum iyiydi hassastı ilk gebelik olduğu için zarar vermemek için rahme elinden geleni yaptı. Dil altı ve vajinal 2 hapla suni sancı verip bi kısmını düşürdüm zaten, kalan narkoz verilip temizlendi. 1 adet geçirmen yeterli dedi tekrar denemek için. Umarım en kısa sürede tekrar hamile kalabilir ve sağlıkla kucağımıza alabiliriz❤️ bu arada herşeyi çok araştırdığım için öncesinde hiç düşüğüm olmamasına rağmen özel bi hastanede genetik testi vermiştim kan pıhtılaşmam çıktığı için kan sulandırıcı oksapar iğne kullanıyordum. Tiroidim 1.61 normaldi. Demem o ki bazen ne yaparsan yap gerçekten bebek sağlıksız olduğu için önüne geçemiyorsun..