Esraa00 GirlandBoy_Mom senin şu usg ler bir net olamadı ondan bu düşüncelerin 😅😅 Bence de seninki erkek ya bide kız dese değişir de belki Erkekte daha erken belli ediyor benim doktor 12.haftada tahminde bulundu 17.haftada net dedi Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Oğlumu 14 te öğrendim canım özel hastane birde neden net değil görüntü cidden anlamadım 😂
Meyra25 Başıma geldiği için söylüyorum maalesef bazen yanılma olabiliyor yinede 20 haftalarda felan tekrar sorun
Kubra0606 GirlandBoy_Mom başta merak yoktu ama zaman geçtikçe merak etmeye başladım☺️sağlıcakla gelsinler inşallah
2bebek-41 GirlandBoy_Mom bu forum herkesin psikolojisiyle oynadı yemin edebilirim ama kanitlayamam 😂 bana da 3 Dr kız dedi farklı haftalarda burası yüzünden hala acaba diyorum gözümle de gördüm ama işte beynim oyun oynuyor benimle artık 😂
2bebek-41 GirlandBoy_Mom yok biz buluyoruz yine fikir degisticek yer😂 ben kendim farkettim ama boş dedim 3 çizgide gördüm ama bana bacak arası resmi veriken 2 çizgi parlamış üst üste gibi çıkmış o pipi mi acaba diyorum düşün 😂
2bebek-41 GirlandBoy_Mom benimde 🙄 cinsiyet postlarin okuma ben artık öyle yapıyorum biraz rahatladım 😂
Mervenur055 GirlandBoy_Mom ben doktor incelerken video cektim şöyle bi görüntü var elimde bi bakar mısın babac arası mı degil mi bilmiyorum ama sizce neresi kızlar