Kubra4645 Kızlar merhabaaa🌸 bu gün 6 haftalık oldu bebeğim. Daha önce sağlıksız bir gebelik yaşadım. Her konuda çok tedirginim sizce bu hafta kalp atışı dinlemek için gitmeli miyim ? Siz kaç haftalıkken gittiniz?
Minnakpopus Kubra4645 bence az daha bekle. En azından 7. Haftayı geçir yani 7+ da git bari hem aklın kalmamış olur hemde duyamazsan stres olmamış olursun. Bende 7+5 de duydum
Gizem1504 Kubra4645 bende saplıksız gebelik yaşadım 6.haftada. bence 1 2 hafta bekleyebilirseniz bekleyin. Git gel daha çok stres yapabilir. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aylin51 Kubra4645 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Birşey sormak istiyorum, sağlıksız gebelik sonrası kaç ayda hamile kaldınız?
Kubra4645 Mege433 aslında kese geçen hafta görüldü. Ama dediğiniz gibi haftaya gitsem daha garanti olacak gibi ama çok heyecanlıyım
GizeemArslaann Ben senin yerinde olsam 1 hafta daha bekleyip öyle giderdim. 6.haftada kalp atışı duyulmayabiliyo. Hatta 7de bile duyulmadığı oluyor🌸
Kubra4645 GizeemArslaann çok haklısınız bu şekilde kendimi de tedirgin hissetmiş olurum o zaman haftaya gitsem daha iyi olacak sanki 🌸
mavikelebek3 Benimde bugün 5+4 tam 6 haftalık olunca gel duyulur dedi 6+2 de gidicem bilmiyorum bende duyabilecek miyim heyecanlanıyorum bi an pazartesi gelsin istiyorum
Kubra4645 mavikelebek3 ay inşallah hayırlısıyla duyarız içimiz rahatlar. Hepimiz mükemmel gebelik geçirelim inşallah sıkıntısız stressiz 🌸
Kubra4645 Minnakpopus çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için. Haftaya gitme kararı aldım sizin desteklerinizle😁❤️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Mars23 Ben 6+3 de gördüm ama duymadım. Bence de 7. haftayı bekleyip gidin. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım boşuna stres
mavikelebek3 Kubra4645 Aminn benim kasik ağrım var adet gibi çok şiddetli değil ama bu normal mi sizde de var mı
Reyhan07 Bende 5 ya da 5,5 haftalık gebeyim ne ultrasona girdim daha ne de kalp atışı ben ortalama 7. Hafta da gitmeyi düşünüyorum ultrasona
Kubra4645 Reyhan07 daha önce sıkıntılı bir gebelik yaşadığım için aslında bu stresim. İlk gebeliğimde bende çok sabırlıydım. Ama haftaya gitme kararı aldım. inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Size de şimdiden mükemmel bir hamilelik diliyorum 🌸
Kubra4645 Aylin51 benim hiç kese görünmedi. Sürekli olarak beta yükseldi. Sonra bi anda kanamayla düşük yaptım 7. Haftamda. 1 buçuk ay sonra da tekrar hamile kaldım. Doktorumun onayı ve kendi isteğimle
Kubra4645 Reyhan07 kese bile yoktu bende beta yükseldi. 7. Haftamdaydım geç döllenme olabileceğini söyledi doktor. Bir kaç gün sonra kanamayla düşük yaptım.
Seyma63_ Kubra4645 ben 5+6 yım şuan 5+0 da keseyi gördüm, 7. Haftada da ise kalp atışı için gideceğim
Kubra4645 Seyma63_ bende tam 5. Haftada keseyi gördüm. Bende haftaya gitme planı yaptım inşallah duyarız güzel bir şekilde
Kubra4645 Nesli664066 genel araştırmalarıma göre 8. Haftaya kadar duyulma ihtimali varmış. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde duyarsınız duyarız kalp atışlarını