Svlmsb biranne_birbebek Çalışırken tuttum ben vakumuda çok güzel tutuyo çekim gücü de baya iyi daha doğum yapmadığım için fazla kademe yukseltmedim ama ben çok beğendim eğer varsa gidip bak al derim 3 gün içinde de iadesi yapılıyomus kaşede bastı 2 yıl garantisi var
biranne_birbebek Svlmsb ayy kalmamıştır ki ama bir bakayım. Hiç yorum yok diye almamıştım 🥲 Teşekkür ederim 🙏
Svlmsb biranne_birbebek Valla gidip aldım fiyatı da uygun çekim gücü de iyi malı da kaliteli yani resim nasıl atlıyor burdan atabilsem atardım sana
biranne_birbebek Svlmsb foruma girdiğiniz sayfada sol üst köşede resim yükle var, açılan sayfaya resmi yükleyip linkini buraya cevap olarak atabilirsiniz ☺️
biranne_birbebek Talentedmom bebebaonun çekim gücü düşüyormuş yorumları o şekilde o yüzden emin olamıyorum. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz?
Talentedmom biranne_birbebek ben de kullanmadım yeni aldım çok araştırdım çekim gücü vs çok iyiymiş alanlar çok memnun çok araştırdım hepsini
biranne_birbebek Talentedmom anladım inşallah memnun kalırsınız☺️ bende doğum öncesi bi tane almak istiyorum bakalım karar verebilirsem😄