alyawong00 Moomtoobee o çizgi aslında hep varolan bir şeymiş ama şeffaf renkte olduğu için biz göremiyoruz hamilelikte koyulaşıyormuş rengi öyle okumuştum
Hulu61 Talentedmom Benimde hamileliğimin başından beri aşağıda kız bebek bekliyorum 💗 Göbek şekli cinsiyet de çok yanlış oluyor
Hulu61 bereninannesi__ Benlmde o haftalarda çıktı ilk alt göbekte 20. Hafta gibi de üst göbekte çıktı
babyiscoming_ bereninannesi__ bunun tam tersi yarıya kadarsa kız, uzunsa erkek. Benim uzun ve erkek 😂 tabi herkeste olmuyor bu çizgi yani hurafeee
atlasinannesi231118 bereninannesi__ İlk haftalarda çıkmaya başladı benimki biraz daha uğraşsa boynuma kadar çıkacak 😅 Erkek bebek teyzesi ❤️
Flowermom0 bereninannesi__ bnm 20de falan belli olmaya başladı. Oğlumda göbek deliğime kadardı. Bu hamileliğimde kız. Delikten yukarı doğruda çıkıyor çizgi
tugceci bereninannesi__ ben 30.haftadayim daha yeni çıkmaya başladı çizgi çok silik şekilde ve cinsiyetimiz erkek ☺️
Ttug3895 bereninannesi__ Tam çizgiyse erkek yarımsa kız diye biliyorum bende 20 haftaya kadar yarımdı sonra tama döndü çizgi erkek bebiş bekliyorum
Senaaaskr Aslaninannesi_ bende bu hafta farkettim 17. Haftadayım bende 16+4 göbek aşağı daha belirgin ama yukarı doğru hafif sanki net anlayamadım . Yeni mi oluşuyor ne 😅
Aslaninannesi_ Senaaaskr evet canım bende tüylenmede olmuştu o dönem ama suan döküldü sonlara yaklaştığım için heralde