bereninannesi__ Ne cinsiyet belirtisi tutuyor mu. Deliğin altındaysa erkek göğüse kadar uzanıyorsa kızmış. Ben bugün farkettim ki benim çıkmış ve göğüse doğru 15. Haftada 😌 sizlerin ne zaman çıktı ve cinsiyetinizle tutuyor mu
Hulu61 Talentedmom Benimde hamileliğimin başından beri aşağıda kız bebek bekliyorum 💗 Göbek şekli cinsiyet de çok yanlış oluyor
Sazenin Kız ben 30 haftalık oldum hiç çizgi çıkmadı bende 🫣 oğlumuzu bekliyoruz inşallah ama herkeste de çıkmıyor sanki 😅
Aleyysss000 Aslında tam tersini söylüyorlar aşşağıdaysa kız yukarı doğruysa erkek diyorlar yani ben öyle duydum benim ki aşşağıda ve kız. 15. Hafta civarında belirmişti sanırım.
bereninannesi__ Aleyysss000 internette öyle yazıyordu valla. Benim göğüse kadar çıkıyor kız bebek doğru çıktı 🤣
Sazenin bereninannesi__ geçiyormuş zaten olduğunda da ama baya beklemiştim ben olur diye 😅 bundan sonra çıkar mı bilemiyorum
Aleyysss000 bereninannesi__ Ne bileyim ben öyle okumuştum amamn zaten inanamıyorum ben böyle şeylere herkeste farklı çıkıyor 😂
Senaaaskr Aslaninannesi_ bende bu hafta farkettim 17. Haftadayım bende 16+4 göbek aşağı daha belirgin ama yukarı doğru hafif sanki net anlayamadım . Yeni mi oluşuyor ne 😅
Moomtoobee 25.haftalik bendede yok henüz insallahda olmaz bebeğim erkek o çizgi neden oluşuyor ki acava hep merak etmişimdir
alyawong00 Moomtoobee o çizgi aslında hep varolan bir şeymiş ama şeffaf renkte olduğu için biz göremiyoruz hamilelikte koyulaşıyormuş rengi öyle okumuştum
alyawong00 bereninannesi__ pek tutmuyor heralde bnmde göğsüme kadar çizgi var oğlum olucak inşallah 😄