Deletedmom_121 keyfimin-kahyasi-misin Aklıma eşimle sevgiliykem el ele tutusamadigim zamanlar geldi ay surdan tanıdık çıkar burdan çıkar diye , Annemlerin oraya her gittiğimizde şimdi Nolldu tutmada görelim diyor hahahaha 😂😂😂
Busramnida keyfimin-kahyasi-misin çok saçma 😂 sonuçta burası hamilelik sitesi kötü bir şey ne olabilir ki bacım 🤣
Angel19 Balbebek012 oğlumun adı Egemen Kutay ikinci oğlumuz geliyor Birkan Sarp olacak büyük ihtimalle 😍☺️
Balbebek012 Angel19 yaa birkan diye bir tanıdığımız var aşırı akıllı ve sempatik bir çocuk aklıma o geldi diğer isim dd çok güzel
Angel19 Balbebek012 Balbebek012 teşekkür ederim :)uslu muydu peki ilk oğlumuz çok hareketli dee bu da sakin olsun ya 😂
Sazenin Bsrabzkrt ay kuzenim var benim ben koydurmuştum hatta ismini biraz yaramaz oluyorlar 😅 çok da zeki
babyandmomy__ Balbebek012 ben de oğluma koymak istemiştim dünya atlası mı diye dalga geçerler çocukla dedi 😂
Balbebek012 babyandmomy__ benimki direkt yok harita dedi kendi dalga geçti zaten 😅 eşim hiç istemedi koyamadık
Aleyysss000 Ya atlas gerçekten mükemmel bir isim oğlum olsaydı kesindi koyacaktım ama kızım oluyor 😂🤷♀️