Ecemom_ Anneee_bebek kız 2 ayda çocuk mu yapılır keşke önce eşini ve ailesini tanısaydın. Olan olmuş artık sağlıkla gelsin. Eşinle konuş bu durumu annesinden rahatsız olduğunu strese girdiğini belirt. Stresin bebeğe çok etkisi var
Anneee_bebek Musilk-1 ablacım bu hayatta yanlızlık çok zor her zaman ki gibi ağlıyorum babam yok annem yok tek başına kalmışım bi Allah’ım var kimse yok ondan istiyorum adaletten şaşmaz Rabbim
Musilk-1 Anneee_bebek sen bu hayatta çabanı göster doğru yoldan ayrılma duanı et gerisini Allah a bırak sakın isyan etme
Anneee_bebek Musilk-1 abla çok isyan ediyorum ama elime birşey geçmiyor eşimle aramda bozuk oldu ilk başta hep arkamdaydı şimdi öyle değil üstüme çok geliyor
Musilk-1 Anneee_bebek sen aciz deyilsin saglıklısın elin ayağın tutuyor en başı gençsin kimseye ihtiyacın yok kendini eşine karşı ezik gibi gösterme ayaklarin üzerinde durabilirsin eşinede kendini böyle göster yoksa çok üzülürsün
Anneee_bebek Musilk-1 abla sabahtan beri birşey yemedim kendimi düşünmüyorum bebeğimi düşünüyorum birşey olurmu bebeğe
Aydn Sana diyin duyma görme laf etme masum masum davran kötuleme şikayet etme elinden geldiğince siyaset ualyap ikisininde yüzüne gül yuvan yıkılsın istemiyorsan başka bunlarla baş edilmez
Anneee_bebek Aydn aynen abla yapacak birşey yok kötü davranırsam yoksa eşimle yuvam yıkılcak başkada birşey olmayacak ama çok zoruma gidiyor kaynanam birşey diyorsa bana eşime daralıyorum yani aramız bozuluyor hep
Anneee_bebek Musilk-1 eşimin annesi eşimle aramıza giriyor birde ben kaçarak evlendim 2 ay oldu arkamda ailemde yok annem babamla da konuşmuyorum tek Allah’ım var bu hayatta
Musilk-1 Anneee_bebek ileride annen babanla görüsürsün merak etme Kaynanalar hep aynı sen eşini kendine çek
Anneee_bebek Musilk-1 eşim düne kadar arkamdaydı dün annesi aramıza girdi biraz aramız bozuk abla seni boşayacam felan diyor bana inşallah ailemle de konuşurum
Musilk-1 Anneee_bebek konu ne bukadara kadar anlamadım ne oldu eşin bence sana göz dağı veriyor nasıl olsa kimsen yok bana muhtaç diye düsünüyor boşayacagindan değil fakat sen yinede tedbirli davran
Anneee_bebek Musilk-1 tamam abla bende ona dik dik konşuyorum sinir oluyor dünden beri hiç konuşmuyorum ve dünden beri yemek bile yemedim hiç bebeğe zarar gelir diye korkuyorum
Musilk-1 Anneee_bebek 24 saattir birşey yemedim bebeğe zarar gelirmi diye korkuyorum diyorsun ben anlamadım yani yemen gerektiğini hala anlamadın mı aynı şeyi yazıp duruyorsun
Anneee_bebek Musilk-1 ablacım yapacak bişey yok eşimle aramı düzeltmem lazım başkada birşey değil sağlıkla kucağıma alayım yeter ki bebeğimi Rabbim’in izniyle herşey düzelecek inşallah🤲🤲