Pembesarelle2 Merhaba hanımlar doğurdum kurtuldum dediğiniz şeyler nedir 🫣 Benim kesinlikle gebelik şekeri gebelik süresince beni çok zorladı sağlıkla bebeğimi kucağıma aldığım an doğurdum kurtuldum dedim 😄
Balbebek012 Pembesarelle2 doğurdum rahat yatamamaktan kurtuldum😅 Doğurdum ishal olmaktan kurtuldum😅 Doğurdum iki adım atınca nefes alamamaktan kurtuldum😅 Doğurdum sürekli tuvalete gitmekten kurtuldum😅 Doğurdum istediğim kıyafeti giyememekten kurtuldum😅😅 Ahahaha bu liste uzar gider akıllanmadım bir daha hamile kaldım 🥰😂😂😂
Gokturkmom_ Pembesarelle2 Sabah bulantısı 🥲Yemek yiyince gelen şişkinlik hissi 🥲Karnımın semsert olup kasılması 🥲Yüz üstü uyuyamamak
Semaen Pembesarelle2 tansiyon yüksekliginden kurtuldum ve bu yüzden doktorların yatıs vericez dpgumu başlatcaz demesinden kaçmaktan kurtuldum çok süküüürr 😀ikinci hamileligim cidden yorucu oldu
AnayimBenAna_ Balbebek012 en büyük sorunum gebelik akıntısı ve yüz üstü uyuyamamak 😂 daha doğrusu hiç uyuyamamak 🤭
Poyrazefeoz AnayimBenAna_ off gerçekten de özellikle son aylarda bıktığım bir durum 19 gün sonra kurtuldum dicem inşallaahh 😅😅
Pembesarelle2 Guzelanne56 Gebelik süresince gerçekten psikolojik olarak zor bir süreç neyseki yavrunuza kavuştunuz 💞
Sevoi Guzelanne56 hergun dogurcam korkusuyla yaşamak kasılma baskı bende kurtulurum inşallah sağ saglim
Balbebek012 AnayimBenAna_ yetmedi 3.yü yaptı 😂😂 serdar ortaç tan Ben Adam Olmam şarkısı bana gelsin 😅😅😅ahahahaa
Guzelanne56 Pembesarelle2 ah gerçekten öyle çok şükür ben zamanında dogurdum rabbım herkese nasıp etsın❤️
Gulcinipek Semaen ayyy bende kaçıyorum ama bakalım nereye kadar 😊 her seferinde yatırmamız lazım diyorlar ben kırk takla atıyorum
mcansu Pembesarelle2 valla inşallah doğurunca şu bulantılar kusma kemik ağrıları bitecek 😵💫😵💫😵💫 henüz kurtulamadım gerçi ama son 2 ay
Buzmavise mcansu son 2 ay geçiyor deme son haftalar hiç ilerlemiyor 😆 her gece bugünde olmadı beee diye yatağa giriyorum ☺️