ileyyy 20+3 haftalık olduk.. Sanırım küçük küçük tekmeler atıyor amaa tam emin olamıyorum sizinde dediğiniz gibi bir şeyle oluyor ama ney çözemedim 😂 bu hafta sonu detaylı ultrasona gireceğiz bakalım bebişim nasıl 🙈
ileyyy Shnkh merhaba… sağlık ocağınız takip yapıyor mu ? Biz 24 aralıkta tetenaz olmaya gitmiştik o zaman dinlemişlersi ama bir kadın doğumcudaki gibi olmuyor onlardani alet inter sitelerinde de var .. duyulması zor oluyor
Annesii35 Öyle böyle derken derkeeeen olduk 35 haftalık. Yok canım daha var ya ,daha baya var canım diye diye 1 ay kaldı 😅 sayılı gün gerçekten çabuk geçiyormuş 😅 Herkese sağlıklı harika hamilelik diliyorum. İnşallah bir avazda kavuşuruz bebeklerimize 🙏🏻
Gulserennnnnn aleynaozalpp14 5+5 2 gün önce kontrole gitim 1 tane daha kese gözüküyor dediler başına gelen var mı 🥹😂😂
Bebelettom tazegebesss bendede aynı şekilde var benim ikinci hamileliğim oğlumda da böyle olmamıştı hic
ezgitilkiii aleynaozalpp14 bendede 19+3üm detaylı ultrasonu bekliyorum doğum yaklaştıkça doğum korkusu başladı valla