Aslanmomm aleynaozalpp14 13. haftaya girdik bugün en son 1 ay önce gittim kontrole önümüzdeki hafta gidicem belki öğreniriz cinsiyeti de :)
danla2711 Sncmn ay süper 🥰 umarım gösterirler yüzlerini 😂 bizimki pek nazlıda cinsiyetini bile 19.haftada netleştirebildik 😂🥰
Ozge16_ aleynaozalpp14 25+2 oldu oğluşum çok şükür 🧿🧿 yarında görüş günümüz 1 ayı geçti bakalım özledik 🤩😄
Sncmn danla2711 2025 bebişleri çok nazlı olucak galiba bizimkide oyle zar zor gosterdi hep yuz ustu uyuyor 🥰
ileyyy Shnkh merhaba… sağlık ocağınız takip yapıyor mu ? Biz 24 aralıkta tetenaz olmaya gitmiştik o zaman dinlemişlersi ama bir kadın doğumcudaki gibi olmuyor onlardani alet inter sitelerinde de var .. duyulması zor oluyor
Momyumay aleynaozalpp14 Bizde 40 haftalık olduk tam ama hala gelesimiz yok benimde sancım yok merakla ve korkuyla bekliyorum ilk olduğu için 😂😍🫠
Melis1140 Momyumay doktor bir şey dedi mi 40 dan sonra bir hafta daha bekleriz dedi benim doktorum da
Gcan2 Pamuk3419 merak ediyorum ilginç bir şekilde bende öyle hissediyorum ama rüyamda da kız gördüm siz yaşadıklarından dolayı mi öyle hissediyorsunuz