tazegebesss ruveydagulsen Normalde 20 Kasım ama geç döllenme olduğu için doktorum sat olarak 4 aralık dedi tam olarak anlamış değilim 😂 Rabbim sağlıklıca hayırlısıyla afiyetlice kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🩷💙🌈💫👶🏻🤰🏻
Arzu19988 ruveydagulsen bulantidan yerimde duramaz hale geldim canim.sana.masAllah insAllah benim gibi olmazsin.ben bitmis durumdayim.bir kizim.var evde bakamiyorum ona
ruveydagulsen Arzu19988 benımde oğlum var canım 3 yaşında oğlumda çok daha rahattı hamileliğim bunda mide problemleri çok yaşıyorum maalesef ama senin gibi değilim inşallah çabucak geçer şeninde canım
Pamuk3419 Kuboss06 kız ben 1 gün kullandım ayaga kalkamadım elim ayagım titredi kafamı kaldıramadım sarhos gibi oldum tansiyonumu yükseltmişti hemen bıraktım
Kuboss06 Pamuk3419 İşte bende de ara ara öyle oluyor direkt tansiyonum düşüyor başım zonkluyordu da ilaçtan hiç şüphelenmedim şuana kadar, çünkü içmeyince de mide bulantım ve kusmam oluyor nasıl bırakıcam bilemiyorum
Kuboss06 Pamuk3419 her akşam bi tane alıyorum bundan sonra bi gün alıyım bi gün almıyım daha iyi olur