htc6306 tazegebesss yaaaaa çok güzel kaç haftalıkken duydun benimde kasık agrım agrımıyor lekem gelmiyor iyiye gidiyor değilmi bende dinlim rahatlıycam vallah
tazegebesss htc6306 Geç döllenme olduğu için 6+6 da duyduk ilk kalp atışını canım sende canını sıkma herşey güzel olsun inşAllah 🙏🏻🥹🌈💫👶🏻🤰🏻
htc6306 tazegebesss benimkide tam 5 haftalık benimde iğnem pazar günü biter doktorla iletişime girerim muayeneye çagırırsa giderim inşallah 🙏 🤰🏼
Kuboss06 Pamuk3419 Ayy olmaz olur mu prilam kullanıyorum kullanmadığımda da hala bulantım kusmam oluyor ya
Pamuk3419 Kuboss06 bende sadece tiksinme oluyordu herseyden tiksiniyordum hiç kusmadım ama sonra doktor prilam verdi 1 kere kullandım tansiyonumla oynadı o ilaç resmen kafamı kaldıramadım kullanmadım bende zaten şimdi yavaştan geçiyor
ruveydagulsen Arzu19988 ara ara gelen bulantılarım oluyor aşırı değil mide yanmalarım çok ,senin canım
Arzu19988 ruveydagulsen bulantidan yerimde duramaz hale geldim canim.sana.masAllah insAllah benim gibi olmazsin.ben bitmis durumdayim.bir kizim.var evde bakamiyorum ona