Fundaaaaa Brgmde ilk oğlum bebekken annemin kopyasıydı büyüdükçe amcasına benzemeye başladı ikinci oğlum bebekken bana benziyordu şuan karışık oda amcasının küçüklüğüne benziyor bana benzeten var babaya benzeten var 😂 kızım şuan 28 günlük bana benziyor baya kendimi doğurmuşum kopyam 😂😂
Kusluelif- ArasMom__ ay ben de bundan çok korkuyorum lafları bitmez aynı ben derler ben de çok sinir olurum
Kusluelif- Sumiire en korktuğum tabi sağlıklı olması önemli de onlara da benzemez inşallah kendilerine katlanamıyorum çünkü 😂
okk Brgmde bizimki karısık saçı kaşı kirpiği yüz hattı olarak babası gözleri burnu agzı ve gamzesi var bana benziyor vücudu babası el ve ayaklarıda bana benziyor tamamıyla karma yani
Htccndn Brgmde Benim oğluşum kopya babası herkes diyor kopyasını doğurmuşsun diye ama gamzeleri aynı ben 🥰
Hilalyrdkl Brgmde eşimin kopyası , sadece gözleri renkli olmadı ve yüzünün minik yuvarlak olması bana benziyor .
Hayalimsin Brgmde benim ilk bebeğim gözlerim mavi babanın kahve ama oğlumun siyah oldu. Saçları sarı bana benzedi teni de beyaz oda bana benzedi ama gamzeleri babasona benziyor yani yoğun olarak bana sadece gamzeler babaya çekti🙂 ikinci inşallah bana benzer tamamen🤣
Byznrcok95 Brgmde yani bence karisikta olabiliyor anne babaya da benzeyebiliyor benim kızımı gören herkes annesi aynısını doğurmuş diyor eşim bile küçük beyza diye sever şimdi ikinci kızım olacak ins babasida bende merak ediyoruz kime benzeyecek diye..
Maviss718 Kızım benim kopyam vallaha huyu bile ben 😂 sadece göz rengi babasına benziyor benim gözlerm bal köpüğü kızımın kahverengi gerçi daha tam oturmadı 3 aylık ama bana benzemiyor sanki rengi😂 diğer kalan kısımları komple benn
Aysegulss Brgmde Özel takipliyim canım . Henüz detaylıya girmedim 2 haftam var . Doktorumuz büyümüş bu renkli gösterince gördük bizde 🥰
hermione_granger Brgmde daha doktor ultrasonla bakarken bi eşime bi ekrana baktı eşini doğuruyorsun dedi o derece eşime benziyor 😂