mesrat7615 Aleyy_53 genelde detaylı ultrasondan sonra benzetmeye başlıyorsunuz yüzü daha net görüntülendiği için, bu da 19 - 22 hafta arası yapılıyor
Deletedmom_121 Brgmde İnşallah Aynı Babasına Benzer Kocamın kopyasını doğurmak istiyorum 😂😂 Kendisine çok aşığım Çok tatlı ya aklıma geldi bak yine 😂😂😂
Razismom Brgmde oğlum babasının kopyası, kaynanam bile kocamın ikiizini doğuramamış ben nasıl becerdim 😂😂😂😂😂
Aylaa123 Brgmde esim karakaş karagöz esmer ben sarısın beyaz tenli renkli gözlüyüm oğlumuz doğdundan sapsarıydı beyaz tenliydi ama yüzü aynı babasına benziyodu şimdi 2.5 aylık yüzü bana benzemeye başladı büyüdükçe dahada değişir 😂
SeverBurcu Brgmde benim büyük kızım aynı babası hatta kayınvalidem ben doğursam bu kadar benzetemezdim demişti ikinci kızımda kardeşlerime benziyor hepsinden bişey almış göz kaş dayısı burnu küçük teyzesi kafa yapısı büyük teyzesi Oğlumun da 3 d ultrasonununda tıpatıp eşime benzediğini gördüm bi kendime benzeyeni doğuramıcam 🥺
Bebemiz Brgmde doğmadan ultrasonda herkes kendine benzetiyordu Kardeşim aynı ben diyordu Yeğenlerim bize benziyor diyordu Kv oğluma kızıma benziyor diyordu aşırı komikti Doğduğu ilk haftalar eşimin ikizi gibi bir şeydi ortalarda bana benzemeye başlamıştı şimdi 3 aylık oldu yine eşime benziyor Ama mesela kulakları tam olarak benim kulaklarım Kaşlarının şekli ve burnu tamamen babası Çenesi benim çenem ama çenedeki gamze babası Dudakları ben Ya bu saydıklarım çok net birimize benzeyen özellikleri Bu arada ayak parmakları babası çünkü babasınında iki ve 3.parmağı biraz bitişik kızımın da öyle ama ayak tırnakları da tam ben küçücükler :) ayak parmağı bile karışım olabiliyo parmak baba tırnak anne gibi :)
Aydnkynk Doğumda hemşirenin aaa babası bu demesiyle 2.5yaşında hala babası sadece doğduğunda gözleri maviydi ah dedim en azından gözleri bana benzemiş oda 2-3 ay sonra değişti 😅
Buzmavise Sumiire benim eşimle tutturmuş kız kardeşime benziyor diyor manyak sana daha çok benziyor adam kendini mi beğenmiyor ki 🤣nasıl bir egosu varsa artık 😀 aynı kocam yanakları burnunun küçüklüğü hokkalı oluşu ☺️ kv ve görümcem asla bize benziyor diyemezler benden korkarlar zaten 😆 bizim tarafa zaten benzemiyor bana bile benzemiyor çocuğum 🫣 kimi çok seversen ona benzermiş anam ben kendimi sevmiyormuşum kocamı daha çok seviyormuşum sanırım 😀
Sumiire Buzmavise arada bir aynaya alımlı gözle bakaydın ya sürekli kocana bakacağına 😂😂 bizde halaya benzeten tek kişi halası tmm benimde bana benzer bi yanı yok pek ama sarışınlık falan var enazından ucundan bucağından yakalamışım oda kapalıyım kimse anlamıyor bana benzediğini kim bukadar sarışın kime çekti diyolar beni bi tık üzüyolar🥲 eşine tembih et sakın kardeşinin yanında söylemesin🤫 kendi fotosunu yan yana koyup paylaşıyor aynı halası diye🥵🥵 düşman başına bizimki gamsız korkmaz benden çocugu da olmuyo onun için pek ses edemiyorum
Alyask Brgmde kızım aynı babası oğluma hamileyim ultrasonda kendıme benzetıyorum insallah bu da bana benzeyecek 😌😂
Altunkaya_44 Brgmde oğlum 5 aylık göz kaş babasına ağız burun bana benziyo çene yapısı yanakları felan bana benziyo ama bazen halasını da andiriyo dikkatli bakınca dayisinada benzio amcasinada karmaşık herkesten almış
Buzmavise Sumiire kız Allah’tan kedime benzemedi evin içinde sürekli kedimle yan yanayız 😆 kocam işte ama kocama benzesin kocamı severim onu da ben seçerek aldım zaten sıkıntı yok 😀 eşimi de tembih etmem o söylesin ben de arkasından düzelteyim kardeşinin spermleriylemi yaptım nereden benziyormuş diye 🤣 benim görümcede 30 yaşında evli değil atanma ile kafayı bozmuş durumda fotoğraf koyup paylaşamaz daha doğmadı doğunca da zaten kayınvalidem diyor kimse hiçbir yerde paylaşmasın çocuğu nazarlamayın sülale yılan diye 😆😆 Allah sana sabır versin kendini bilmezlerle uğraşmak 😑
ikibaloglanannesi Brgmde Oğlumun göz yapısı,çenesi,saç şekli, gülüşü aynı ben. Kaşları,dudakları ve diğer bütün huyda dahil baba🙃 Kulakları halasına,burnu ise teyzesine benziyor🙈 Bakalım kızımız nasıl olacak. İnşallah abisine benzer🤎