Salihaa16 Kızlar kız ismi icin degisik guzel onerileriniz var mıdır az duyulan ama anlamı guzel istiyorum. Kızımın adı Asya herkes Asya bilseydim koymazdım kızılay dagıtmıs gibi ismi herkes Asya koymus simdi de parla asel lina aden mina mira duru asırı derecede var artık onları da duymak istemiyorum lutfen isim konusunda yardımcı olun bana 🙏 ama herkeste olan klişe isimlerden olmasın lutfen 😀
nur233 Salihaa16 Züleyha Hilal Sare Ebrar Şura Şüheda Minel Zeynep Mihra Elif Naz da olabilir birinde duymuştum hoşuma gitmişti 🌸
Rabia97 Salihaa16 benim kızım olsaydı eşim yankı koymak istiyordu çevremde gördüğüm hep güzel olan kız çocuklarının ismi de erva azra
Acelya11 Salihaa16 bende lila mila gibi isimlerden oldu bitti hoşlanmıyorum Sümeyra Açelya Ahenk Janseli Gayet farklı ve güzel isimler 🥰
madreysubebe Efrah ismini çok severim. Ferah demek. Eftelya ismi de kulağa hoş geliyor. Helen de güzel
a-koroglu inci mihra elmira süveyda aliza minel maral ladin elay ayza aklıma gelen güzel isimler bunlar canım