Meltemia Kızımın adı miray ilk göz ağrım 5 yaşında. İnatçı tuttuğunu koparan çok akıllı bir çocuk maşallah 🧿 Ayın en parlak hali demek arapçada. Değişik ve herkeste olmayan bir isim ❤️
Esrasrgn Birprensesannesi61 demir erkek ismi değil mi☺️ Tek selen koyun bence yada bütün isimleri selenin yanına bakın uyuyor mu😂
peperutka Birprensesannesi61 Selen ismindekiler cok fena oluyor bilgine😄 Cevremde bi kac tane var ve inanilmaz huysuzlar
peperutka Birprensesannesi61 Eltimin kizinin adi oyle cok yaramaz cok inatci.Bugun yeni bir selenle tanistim birebir aynisiydi 😄İsimlerin enerjisine inaniyorum ne bileyim 😄
Mervednr Birprensesannesi61 bebekle alakalı ya isimde önemli tamam ama her çocuk kendine özel ve kendi karakteri var ama bencede selen 😊
Birprensesannesi61 Kahramanlar müjde bolluk varlık demek cnm iki gündür arastırıyorm kötü bi anlama denk gelmedm
Merveaksy Birprensesannesi61 bende 10 haftalık gebeyim kızım olursa insAllah Aybüke ismini vericez.. çok seviyorum Aybüke ismini😊
Birprensesannesi61 Merveaksy bende başondan aybükeye takımtılıydım şevkimi kırdılar şimdi istemiyorm🤔
Merveaksy Birprensesannesi61 neden şevkini kırdılar ki canım bu senin kararın ve en doğal hakkınızdır istediğin ismi vermek