Begleyna sütün doyurucu değil ne demek ya mama daha mı sağlıklı anne sütünden şöyle olur ancak kilo almaz yeşil kaka yapar bu su oranı daha yüksek oluyor. Bunu önlemek adına protein ağrılıklı beslenmek gerekir karbonhidratla besleniyorsanız buna dikkat etdin makarna ekmek gibi şeyler basit karbonhidrat olduğu için kilo harici ne size nede bebeğimize fayda sağlamaz birde sağ memeni verdiysen tam boşaltma dan solu verme ön süt deniyor sulu geliyor sonradan yağlı süt geliyor aklında tutmaya çalış ona dikkat et. Bebekler emme refleksi dışında birşey bilmezler en doğal halidir sürekli emmek istemesi doymuyor demek için kilo takibi yapmak şart kilo alımı az ise ozaman mamaya başlanır benim bildiğim kadarıyla. Bestlak, galactico diye damlalar vardı ben iki buçuk sene önce kullandım siz yinede araştırıpta alın dereotu falan da süt yapıyor bulgur pilavı güzel süt yapıyor fakat gazlı bebektede gaz yapıyor arada bir sizde kimyon çayı demleyip içebilirsiniz ben kızımada veriyordum çaresizlikten ama korkarsanız bilemem tavsiye edemem yani