Ronayib Habibe08 az kaldı 5 gün sonra gitcem çok merak ediyorum umarım iyi gününe bende denk gelirim zaten benim ekstra problemli geçiyor böyle detaylı anlatan doktora?çok ihtiyacım var
Habibe08 Ronayib yani her insan gibi doktorlarında sıkıntılı geçen günleri olur bi muaneyle degerlendirmemek lazım bende hamileligin baslarinda kanama yasadim ama istanbulda yaşamıştım hastanede filan yattım geldim kontrole gittim sadece kanaman olmus gibi durmuyo icin temiz dedi peogestan iğne verdi baskada bisey demedi bende garipsedim baya daha fazla aciklama bekledim ama yapmadı yinede devlet hastanesine ilk hamileligimde gittiğinden biliyorum degil eşini anneni iceri sokmak sana bile çocuğunu gostermiyodular resim vermek zaten yok kendi kendine bakiyodu soru sorarsan agzindan cimbizla laf aliyon bu onlara göre baya ilgili siz sorun aklınızda olanları cevap verir mutlaka abimin esi bu aydan sonra dogurcak oda başından beri ona gidiyo memnundu diye bende gittim memnunum bende
aylaamomm Grendaaii ırmak hanımı bilmiyorum ama merve hanımın hastası çok tercih eden çok sen soru sormadan herşeyi söylüyor zaten sana sorcak soru bırakımıyor soru işareti kafanda kalmıyor çok ilgili her gittiğimde aynı ilgiyi görüyorum hiç değişmedi
arasmoms_ Dogproff yarın doğumum var spinal anestezi ile sezeryan olucam siz de öyle mi oldunuz vajinal doğum mu oldunuz
Ozgekiz tazemomm16 Neşe Solak 🩷🩷🩷 dünyanın en güzel, en temkinli doktoru 🥰 Kemal Özerkan da iyidir ama kadın doktor tercihim dolayısıyla Neşe hanıma gidiyorum. Nuran celiloglu kalp doktorum, o kime derse ona gidiyorum diyeyim 😊
Gizemdemir96 anne123456 Selam canım sanırım medicabilde yaptın doğumu? Bana hastane hakkında bilgi verebilir misin acaba?