Gizemdemir96 anne123456 Selam canım sanırım medicabilde yaptın doğumu? Bana hastane hakkında bilgi verebilir misin acaba?
Habibe08 bebegimm1633 ben Gökhan golcuhe gidiyorum memnunum her gidişim de resim veriyo eşimi içeri alıyo detayli gosteriyo burasi burası diye sadece kiloya filan pek dikkat etmiyo bu kadar almissin iyi veya kötü diye ama devlet doktoruna göre baya ilgili
Habibe08 Ronayib Gökhan beye gidiyorum ben eşimi hep aldı her kontrolde resim veriyo ultrasonda gösteriyo çocuğu sanada video cektiriyo surasi eli ayagi diye söylüyo
Ronayib Habibe08 az kaldı 5 gün sonra gitcem çok merak ediyorum umarım iyi gününe bende denk gelirim zaten benim ekstra problemli geçiyor böyle detaylı anlatan doktora?çok ihtiyacım var
07-humeyra Bursa uludag univsrstesine docent isil kasapogluna gidiyorum pembe maviden gelme giden varmi aranizda
NSNA tazemomm16 Hayat hastanesi özlem muratoğullarına gidiyorum daha yeni başladım ama şuanlık memnunum çok güler yüzlü ilgili ve siz sormadan herşeyi detaylı anlatiyor