Kaannur Bizimde belki Allahın izniyle sağ Salim kucağımıza alırsak kızımın ismini Beren İmre koyacağız eşimle beraber ikimiz seçtik o Beren istedi bende İmre Rabbim evlatlarımızı korusun hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım
Deletedmom_121 Zaxhra Ay masallah geliyor Minik Sağlıkla gelsin inşallah Annesi çok güzel bir isim 🩷🫂
Zakine Deletedmom_121 carsamba haftaya insallahh,yigit olcak bizimde ,yanina isim ekleyelimmi kararsiz kaldik cok,ya Han yada Efe ,yoksa tekmi olsun burdan yardimci olsaniz sevinirim ayrica🥰🥰🥰😀😀😀
Sureyya-2626 Yorum yapan çokken bir soru sormak istiyorum hamileliğiniz boyunca oksapar kan sulandırıcı iğne kullandınız mı size veya bebeğe herhangi bir şey yaptı mı detaylı cevaplayabilir misiniz doktor bana 7+4 Ken verdi kilon fazla diye verdim dedi de hala kullanamadim ben kullananlar yazabilir mi
Ceydametee gezentianne Evet benimde eşim istedi Aslan olsun diye ama tek Aslan olcak başka isim eklemicez yanına ben Soykan diyodum eşim illa Aslan dedi bende dedim kız olursa kızıda ben koyucam😂
Deletedmom_121 Sureyya-2626 Bizde Han’li bir isim düşünüyoruz Cihan olabilir mesela bak 😂 sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🫂💕
Liimon Eddak onların çok uyumlu ve anlamlı. Bende üç harfli koymak istiyorum oğlumun adını. Havalı geliyor bana