Zuuhl ekininannesii doğumunuzu İzmir’de hangi hastanede yapacaksınız acaba ben de ben de manisadayım hastane arayışındayım
ekininannesii Zuuhl Merhaba✨ İzmir Medicana hastanesinde yapacağım inşallah orada Dr. Hakan Sabırlı’ya takipliyim ve çok memnunum🩵
Sdanur1 Deletedmom_121 amin insallah tum cümlemizin inşallah sağlıcakla kucağımıza alalim hepsi evladimiz🥹
Deryaa3434 Deletedmom_121 yaaaa teşekkür ederiz hepimizin sağlıklı huzurlu musmutlu bebişleri olsun 🥰💕
Dilara_bolat Deletedmom_121 21. Haftadayız ve isim seçmek en zor şey olabilir bir sürü isim var ama karar vermek aşırı zor şuan aklımızda olanlar diğer annelerede fikir olur Ada Mira Alina Miray ada Duru Kumsal Aden lina
Deletedmom_121 Sevgi90 Seninde az kalmış Çok güzel isim seçmişsin 😍 Sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🩷🫂
Sureyya-2626 8 hafta 6 günlüğüz şuan kız olursa Süreyya, erkek olursa isminde babası gibi han geçsin de fark etmez bana … 🤰🏼🩷🎈
Deletedmom_121 Sureyya-2626 Bizde Han’li bir isim düşünüyoruz Cihan olabilir mesela bak 😂 sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🫂💕