JrRu Erd_mel 40 hafta o zaman oluyor ama benim 2. Doğumum ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan 38. Haftalarda alır sanırım doktorumuz
keyfimin-kahyasi-misin TKumsall Yok 🥲hata millet şey der Yat yat iş yapma er bu işi kim yapacak ya lafta olacağına icraatte olun demi
TKumsall keyfimin-kahyasi-misin işte kv uzan diyor sonra yemek bekliyor çocuğu idare etmiyor ama sorsan ben hep uzanıyorum hiç bir iş yapmıyorum
Mehmeteren-ve-defneninannesi HazelSeren görüyordum demek sonunda cinsiyeti öğrenebildim hayırlı olsun☺️
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi teşekkür ederim canım er ya da geç öğrendik doğuma bısey kalmadı kaç kere cinsiyet değiştirdiler😀😀
Melike1234987 Melek_0288 özel hastane mi sizjn bnm şehir hastanesi 35 de gideceğim inslh bana da günü o zmn verirlr
denizin__annesii Mehmeteren-ve-defneninannesi merhaba canım sizinle aynıyız 32+3 bu gün benimde herşey hazır yıkandı ütülendi ve yerlerine konuldu bu gün bir kargom gelicek havlusu filan gelicek onlar da yikiyacam ütülerim hastane çantası hazır beşiği alındı şeker takibimi yapilicak pazartesi günü randevum var şeker hastasiyim bunun dışında iyim arada baş dönmesi mide yanması bulantısı oluyor sadece mide koruyucu kulaniyorm daha iyim mide olarak agirlastim artık 😁 nefes daralıyor rahat uyuyamiyom öyle yani sıradan geçiyor bizdede bı kızım bı oğlum var buda oğlan olucak bekliyorz hayırlısı ile gelsin bebislerimiz iki normal doğum sonrası ilk kez sezeryanla doğum yapmak istiyorum iki dogumumda çok zor olmuştu benim için bunu inşallah bı aksilik olmasa sezeryanla doğum yapmak istiyorum
Mehmeteren-ve-defneninannesi denizin__annesii Niye bilmiyorum ama aynı haftada aynı günde olduğumuz insanlarla denk gelince mutlu oluyorum rahat 10 kişi falan varız son adet tarihi 4 Haziran olan ☺️☺️
denizin__annesii Mehmeteren-ve-defneninannesi aynen wala Şubat sonu filan sezeryanla doğum yapicam inşallah ama uygulamaya göre 11 mart doğum tarihi yazıyor Almanya Türkiye ye göre daha zor geliyor bana iki doğumu Türkiye de oldum bunu burda olucam çok fazla Almanca bilmiyorum kaynanam doğuma 1 gün önceden gelicekmis evime çocuklarima bakmak için eyer refakatçi kabul ederlerse gündüz leri eşim yanıma gelicek
Mehmeteren-ve-defneninannesi denizin__annesii Allah yardımcın olsun canım ben de 38. haftada alsın istiyorum iki hafta sonra kontrolüm var gidip konuşacağım bakalım Uygulamaya göre 11 Mart ama tabii daha erken geliyorlar zaten
denizin__annesii Burda refakatçi kabul edilmiyor pek hemşireler ilgileniyorlarmis ama tabi benim dil sıkıntısı oldu için nasıl olucak bilmiyorm o yüzden biraz stres oluyorm bı an önce dogsada kurtulsam diyorm