Mehmeteren-ve-defneninannesi ilgin22 çok şükür ben bugün ütü yaptım çantamı hazırladım darısı sana olsun
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dmlakrbg amin inşallah acele etme daha vaktin var önemli olan sağlığınız
Beybyi Mehmeteren-ve-defneninannesi il dışındayım doğum memlekete olacak 36 haftalık Ken gideceğim o zaman a kadar hazırlamayı düşünüyorum burda beklenmedik an da doğuranlar da var 🫠
TKumsall Mehmeteren-ve-defneninannesi kontrolü öne aldık doktora söyledim sıklaşırsa acilden gir ben yarın 10.30da gelicem hastaneye dedi seyreldi biras ama yarın gidicem baksın bı önlem alırız en azından
Beybyi keyfimin-kahyasi-misin bende de var demek ki bu haftalarda oluyormuş arada bı oluyo 29+3 teyim
TKumsall keyfimin-kahyasi-misin bu sene bebekler daha erkenci galiba küçük çocuğum var o yüzden uzun süre dinlenemiyorum kalp kapakçıklarımda da kaçak var oda otururken bile yorulmama sebep oluyor
Zlfiyee Bizde bugün itibariyle 31. Haftamıza girecez henüz çantaya dair birşey hazırlayamadım 33.yada 34. Hafta elbiselerini yıkayıp ütüleyecem henüz erken diye düşünüyorum
keyfimin-kahyasi-misin Zlfiyee erken değil gebelikte birgün bile çok fark ediyor bir anda beliniz çok ağrır kasilamniz olur ansızın bilemezsiniz
keyfimin-kahyasi-misin TKumsall Ayniii durum benimde başımda hem küçük çocuğum var hem kalp kapakcikta sorun var 😂😂Ve yattigim an bile yoruluyorum nefesim daralıyor ama Çok aykata durmamak en iyisi
Melike1234987 Melek_0288 bnde 6 Mart da 38 oluyorum acaba bnide 38 de alırlr mi. Sezeryan olacgm size ne zmn gün verdiler
keyfimin-kahyasi-misin TKumsall Yok 🥲hata millet şey der Yat yat iş yapma er bu işi kim yapacak ya lafta olacağına icraatte olun demi
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah canım bende 30+2 bugün özele gittim net bi şekilde öğrendik erkekmiş ☺️ ikinci oğlum geliyor benımde bu hafta bende yıkıcam kıyafetleri bakalım hazırlıklarada devam☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi HazelSeren görüyordum demek sonunda cinsiyeti öğrenebildim hayırlı olsun☺️
Erd_mel Mehmeteren-ve-defneninannesi 29+6 yım kıyafetleri yıkadım ama ütülemedim daha hastane çantamı da hatırlamadım daha