Sbrn78 [silindi] belirtiler arasında yok ama her bünye farklıdır diger septomlarıda yaşıyorsanız belirtileri tansiyon düşmesine baglı olabilir test yapın işalalh hamilesinizdir🩷
ilkkezanneyim [silindi] ay Allah seni güldürdün inşallah gebesindir Allah’ım yavrunu sana bağışlar ama göz kamaşması gibi bir hamilelik belirtisi yok belki bir şey alerji yapmıştır ya da havadandır bir alakasının olduğunu sanmıyorum hiç bir yerde ne duydum ne okudum ama dediğim gibi inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin
[silindi] Liddle_mom ya henüz hamile değilim bikac belirtim var ama anlamadjm bi an olabilir mi dedim de emin değilim iki gündür ara ara yaşıyorum
[silindi] deletedmom43191 mantıksız olan sizsiniz her insanın belirtisi farklı olabiliyor deli misniz azarlar gibi konuşuyorsunuz hayirdir ?? Ne anormal insanlar var yq
deletedmom43191 [silindi] göz kamaşması ile gebelik ne alaka mantiksizsam ben sen acikla mantikli olani sensin anormal göz ile gebeligi bir tutuyorsun 😄😄😄😄😄😄😄
bengonca 2 defa gebelik yaşadım. İlkinde kızlarım dünyaya geldi, şimdi 16+6 hamileyim. İki gebeliğimin de başlarında hiç bir belirti yaşamadım. Bu kamaşma dediğiniz belirtiyi de ilk defa duyuyorum
[silindi] bengonca benim ilk gebelik olacak ya iki gündür sol gözümün kenarında sabun köpüğü gibi ışıldama yaşıyorum anlamadım sebebini.Gebelikte baş dönmesi olduğundan aklıma bu geldi çok garip sahiden ve baş ağrım var
[silindi] deletedmom43191 uslubunuzdan vasat bı insan olduğunuz o kadar belliki yani buram buram vasatlik geliyor ya.Bas dönmesinde bu durumun yaşandığıni çoğu kişi biliyor göz kararması gibi ama işte sizin gibi kendini çok zeki zanneden proflar olduğu sürece insan soru da soramiyor muhatabım değilsiniz yazmayın hadi naş
bengonca [silindi] bilemiyorum gerçekten. Regliniz geçince bi test yapın. Biz de öğreniriz bu bir gebelik belirtisi mi diye 🌸 ama arkadaş biraz farklı yazmış ama bende okuyunca ilk ne alaka yaaa dedim bi kızmayın ama 🤗 sonra o kadar farklı belşrtiler duydum ki buna da şaşırmam dedim
[silindi] bengonca kizmama gerek yok üslup çok ayrı şey ya düzgün söylese anlarım karşısındakini küçümser şekilde mantıga laf atarsa alır cevabını.Ornegin sizin yanıta bakinca da gayet aklı başında bı hanımefendi görüyorum ama arkadaş ne yazikki yanlış egitilmis :)
bengonca [silindi] Allah kalbinize göre versin. Test yapınca beni de etiketle lütfen merak ettim bende 🌸
[silindi] Liddle_mom ayy mrb korkudan yapamıyorum dün adet gunumdu hâlâ olmadım ama alt sırt bölgemde ağrı var hafiften regl olacakmışim gibi ve biraz da akıntım geliyor normal akıntı şeklinde anlayamadım geçen aylarda çok umutlanmistim gebelik yoktu şimdi de korkudan test yapamıyorum 😔ya adet olursam
Liddle_mom [silindi] gunun gectiyse yap istersen ebnimde belirtilerim ayni regl olcak gibiydim gecikmeden 5 gun sonra yaptim pozitifti