rabiayy Kızlar yarın reglin son günü. Yumurta avokado kuru incir duydum. Yumurtlamaya kadar ne yememi tavsiye edersiniz
Meridaily rabiayy ben bu ay hergun avokado, fındık badem gibi çiğ kuruyemişler, hergün 1 haşlanmış yumurta yedim. Ovülasyonu geçirdik bakalım şimdi güzel haber nasip olur inşallah 😍🫶
Ozlemmm3535 rabiayy bende avokado ceviz havuç tüketiyorum canım narda çok etkili oluyormuş 💖 henüz gebelik oluşmadı ama yinede yemeye her duyduğumu yapmaya devam 🫠😀
Sumiire rabiayy ne yemek önemli bilemiyorum ama egzersiz yapmak hamileliği kolaylaştırıyor 95 kiloyum nezaman egzersiz yapsam 2 aya hamile kaldım
hellolittlesunshine Asena6532 bence incir yemeyin prolaktini yükseltebiliyor yüksekliği de gebeliğe engel oluyor
rabiayy Meridaily kaç gün oldu cnaım, bu dönemde de bol bol su iç. Yine avokado ve yumurtaya devam et. Genelde o şekilde yorumlar
Meltemanneolsun Bol bol balık ye haftada 2 kez mutlaka tüket. Bol bol protein. Nar,muz, avakado havuc
aylisinannesi Canım avakado havuç fıstık bunları tüketmek faydalı ayrıca benim tavsiyem d vitamini takviyesi alın kızlar en çok o etkili ☺️ insallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırız kucaklarınız bebişlerle dolsun
rabiayy aylisinannesi amin inşallah 🌸 şu an havuç doğradım üzerine zeytinyağı ve susam 😅 hayırlısıyla inşallah olur
rabiayy aylisinannesi folik asit alıyorum canım onun içerisinde var D vitamini ama taksiye alınabilir tabi, eczacımıza danışırım