GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun mantı yasak değil canım kilo kaynaklı eskisi gibi pek tük etmiyorum 🤭çiğköfteyide midem almıyor 🥲
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom hiii anladiim. Ay ben de yasak sandım pek tükettigim bir şey de değil nerdee o elde açılan mantıyı bulcam da yicem. Benim de içim almiyordu çiğ kofteyi geçen suşi çiğ köfte gördüm dedim bı deneyeyim bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti 3 gün üst üste söyleyip yedim 😊
Gokturkmom_ GirlandBoy_Mom Daha dışarı çıkamadım bile 🥲 bu hafta sonu bozucam bu durumu ne istersem yiycem gezicem 😅
GirlandBoy_Mom babyiscoming_ ay kola yaa içim yanıyor bazen ama arada kaçamak yapıyorum🤭senin az kaldı canım sabret 💕
babyiscoming_ GirlandBoy_Mom aynen canım sabrediyorum çok şükür bu süreçte de vişne erik falan kaynatıp içtim hem doğal hem sağlıklı sana da fikir olsun🥰
Applesmile GirlandBoy_Mom kahve de çok içerdim dubble.ama sadece türk kahvesi o da misafirlikte ikram edilince evde hıc yapmıyorum,çay da misafirlikte çok açık içiyorum,ama kahve ye geri dönücem😆
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Kaynanam gelecek canım oğlumu tek tutamam ortalığı yıkacak bugün yandık 😂 iki aşıymış birde koldan 🤦♀️
Sdfkzy @“Eda75” mantıda yiyorum çiğköftede benim bildiğim işlenmiş etler yenmez sucuk salam pastırma sosis gibi bunların haricine herşeyi yiyorum bide ciğer hariç tabi
GirlandBoy_Mom Sdfkzy bende yiyorum canım ama mantıyı kilodan kaynaklı pek tüketemiyorum çiğköfteyide midem almıyor o yüzden özledim bunları tabi yiyorum mantıyı ama sık sık değil🤭
Kubra_811 Eşimle geceleri hep çorba içmeye giderdik çok da kelle paça içmeyi kokoreç yemeyi özledim🙃 Kola da çok tüketmemeye çalışıyorum ama arada kaçamak yapıyorum vallahi
GirlandBoy_Mom danla2711 ozaman doğumdan sonraya diyelim aşkım bebişin için içmiyorsun ne mutlu sana seni tebrik ediyorum 💕💕