KumpirsMom GirlandBoy_Mom bana kesinlikle yeme dedi ikna olmadı kadın kapıdan çıkana kadar bebeğini düşün bak diyede yineledi 🥹🥹🥹😂 tutacağım kendimi galiba doğum ödülüm o yemeği yemek olacak 😂😂
GirlandBoy_Mom KumpirsMom bende doğurunca ilk işim mumbar yemek olucak sanırım çok severim burnumda tütüyor resmen ilk başta o var 😍
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Ev işleri falan kuzum yorulmuşum uyumuşum yarında oğlumun aşısı var nasıl olacak diye düşünüyorum 🥲😊
GirlandBoy_Mom Melissayda benimki yattıda işte yarın doktora gidicem nasıl geçicek falan onları düşünüyorum 114 çıkmış şekerim aklıma takıldı devletteki de önemsiz dedi ama pek inanmadım ilk defa böyle çıktı
GirlandBoy_Mom 2cocuk2kopek mantı kilodan kaynaklı pek tüketmiyorum artı mide bulantısından çiğköfteyi de mide bulantısından yiyemiyorum
2cocuk2kopek GirlandBoy_Mom anladım canım mide bulantısı benide mahvediyor . 1 kilo vermişim bile 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
farah3 GirlandBoy_Mom bende çiğköfte özlemiştim doğurduktan sonra unuttum gibi bişey oldu aramadım cok
Melissayda @GirlandBoy_Mom endişe etme kuşum dikkat edersin sende bir şey olmaz ölçüm falan yapıyorlar hep biraz zor ama sağlıklı olsunda bebişko geçer buda
Kbr777 GirlandBoy_Mom şöyle kana kana su içmeyi çok özledim 10. Haftadayız ama hem suyun bile tadı çok kötü geliyor hemde su bile içsem çıkıyor ilaç kullanmama rağmen 🥹 bir an önce geçsin şu zamanlar istiyorum
GirlandBoy_Mom Kbr777 doğrudur canım geçer inşallah mide bulantısı çok zor 14 haftalığım hala devam ediyor
TalhaTalya GirlandBoy_Mom Doktora söylediniz mi mide bulantı önleyici yazdırsın benim her sabah midem bulanıyor ama gelmiyor son zamanlarda gün içinde oluyor
iskhilal GirlandBoy_Mom ayyy dolu dolu alsancak tost yemek istiyorum böyle bol malzemeden ekmek kapanmayacak 😄midye ve kokoreçte özlendi tabi
GirlandBoy_Mom TalhaTalya mide bulantım var ama atamıyorum doktora dedim ama devlet işte pek ilgilenmedi özel deki doktoruma söylicem bide