Esraa00 GirlandBoy_Mom hahahahahah kız deme öyleeee neyse bizde tombiş anneler oluruz Bebeklerimiz sağlıklı olsun da 🫶🏻 Bideeee benim eşim zayıf yanında iri yarı olmak istemezdim hiç 😅😅😅
GirlandBoy_Mom Esraa00 benim eşim beni oy tombulum diye seviyor 😂😂öncelik sağlık tabiki ondan sonra kilo bu alınır verilir banim eşimde iri yarı iri yarıdan kastım vücut var adamda zayıf olsam olmazdı kendimi teselli etme şeklim 🤣🤣
Esraa00 GirlandBoy_Mom 😅😅😅bayıldımmm düşüncene Benim eşim uzun ama çok iri değil anacım adam 85 kilo az kala ona yetişecek kilom 😅😅 Bide ben evlenirken 50 kiloydum ne ara 70 oldum diyorum 😮💨
GirlandBoy_Mom Esraa00 olsun canım bi can var içimizde veririz önemli olan onların sağlığı💕benim eşimde 88 kilo ama vücut var halter ile spor yapıyor evde fit kalmak için bende diyorum beni kaldır indir daha iyi olur 🤣🤣
Merymmm11 Ayy oğlumda canım ciğer, kebap, beyti kebabi böyle soslu şeyler çekiyordu. 🙈😂25 kilo aldım 😂 şimdi yine hamileyim doktor kız gibi dedi acayip tuzlu şeyler çekiyor canım 😂 et tavuk nefret ettım
GirlandBoy_Mom Merymmm11 benimde kızımda canım hep ekşi istiyordu turşu özellikle oğlumda şuan tuzlu salatalık tuzlamak favori yemeğim😂😍
Esraa00 GirlandBoy_Mom hahshaha kız bir akım var yaa eşlerini omzuna alıyorlar Benimkine dedim bunu yapalım adam bembeyaz oldu korktu resmen😅😅beli kırılır mazallah Benimki kilo alsın diye neler yedirdim neler yaptım erkek milleti yağ kütlesi azz kilo bile az az alıyor Ama kiloyu kafama takmıyorum bile Beni görenler diyo kilo almışsın Evet aldım mutluyum diyorum susuyorlar 😅😅😅 Sağlıkla dünyaya gelsinler de kilo boğaz tut 2 yürü inşallah verilir ya
GirlandBoy_Mom Esraa00 onu bende dedim sesi çıkmadı garibimin 🤣🤣bana da zayıflamışsın diyorlar 3 kilo verdim mide bulantısından ben zayıflayınca direk yanaklar çöküyor eşimde yanakların gitti olmaz böyle diyor 😍tabi canım ne olucak sanki Rabbim önce sağlık huzur versin gerisi hallolur 🤲
GirlandBoy_Mom av0kado mantı yasak değil canım ben kilolu hamile kaldım 74 kilo ile o yüzden hamur işi yememeye dikkat ediyorum devletteki doktor normal doğum için bi kilo sınırı var dedi bide mide bulantısından pek yiyemiyorum
Esraa00 GirlandBoy_Mom Boşverrrr bugünü ben 4 yıl bekledim kilo hiç umurumda değil Eşim diyo mafya analarına benziyorsun (kaban bot giyip siyahlara bürününce)😅 Adamlar takmıyor bizler kadar bakma sen Onlara göre ha vermişiz ha almışız 9 ay tatildeyiz ye iç yat sonrası sonra 🫶🏻😅
ozgeozi Ben kahvaltı ve sandviçleri çok severim o yüzden salam, hindi füme gibi şeylerden sandviç yapmayı özledim 😍 geceleri canımız çekince çengelköye gider kokoreç, midye falan yerdik onu da çok özledim of be :(
GirlandBoy_Mom Esraa00 4 yıl sonra gelen minik mucize 🥹🩷benim hemen oldu 2 . De süpriz oldu o da ayrı bi konu 🤭🤣eşim asla takmıyor yanaklarım gitti diye üzülüyor 🥲dedim sen üzülme bundan 3 ay sonra gör sen beni kaldığım yerden devam😂😂aynen öyle canım şu zamanların tadını çıkarıyorum
Esraa00 GirlandBoy_Mom benim 4 kaybım vardı hepsi belirli sebeplerden ötürü ya düşük ya kürtaj olarak son buldu ama umudumu asla kaybetmedim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize 🥹🤲🏻 Hemen olması daha iyi sus kaç yaşındasın bilmiyorum ama anayım ben ana diye vicdan edersin kocana 😅
GirlandBoy_Mom Esraa00 anladım canım Rabbim sabrının isyan etnememenin sonucunu vermiş sana 💕yaş 21 22 ime giricem zaten diyorum hep anayım ben drama bağlayıp her şeyi yaptırıyorum oda beni hiç kırmayor ama sağolsun 🥰💓
Esraa00 GirlandBoy_Mom 😅biliyorsun işiniiiii İnşallah rabbim sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh ♥️