GirlandBoy_Mom Ervaidil zararından değil canım kilo kaynaklı pek tüketmemeye dikkat ediyorum mantıyı çiğköfteyide midem almıyor🥲
GirlandBoy_Mom Gdrleyla mantıyı kilodan kaynaklı pek tüketmemeye dikkat ediyorum çiğköfteyide midem almıyor 🥲
Melike1001 GirlandBoy_Mom yani altı aylık olduk toplasan altı kez yemedim 🤣🤣🤣 meyveli pasta bir Cips iki burger King bir kez yedim o yüzden Bi an önce zaman geçsin ve yiyelim he tabi doğumdan sonra canım ister mi onu da bilemiyorum 🤣
AybenYB GirlandBoy_Mom yani abur cubur faydası yok 😂 arada at ağzına bir tane diyorlar da vicdan yapıyorum sonuçta içinde sığır jelatini bilmem ne falan var
GirlandBoy_Mom AybenYB faydası yok ama canın istiyorsa dediğin gibi bi iki tane at ağzına nefsin körelir en azından 🥰
AybenYB GirlandBoy_Mom geçenlerde bi tofita attım dayanamadım 😂 en azından düz şeker jelatin falan yok diye
keyfimin-kahyasi-misin GirlandBoy_Mom ve bunu derken sağlık ocağından aranıp yediğine dikkat et Az ye demeleri şoku 😂😂😂😂
keyfimin-kahyasi-misin GirlandBoy_Mom Biraz kiloyi çok aldım gibi bu gebeligimde 🥹9 kilo aldım daha iki buçuk ay var