incitekin_44 @GirlandBoy_Mom kız bende öyle çay bağımlısı değilim ama yani hani kahvaltıda olsun misafirlikte yada akşam caylarinda olsun içmeyi çok özledim ☺️
yagmurcoskun Her şeyden dert etmeden istediğim porsiyonlarda yemeyi özledim tabii 🐣 özellikle balık deniz ürünleri
Ervaidil GirlandBoy_Mom mantının hiçbir zararı yok. Çigköfte etsiz gebeliğimde o kadar tükettim ki hiç bir zararı yok
GirlandBoy_Mom Ervaidil zararından değil canım kilo kaynaklı pek tüketmemeye dikkat ediyorum mantıyı çiğköfteyide midem almıyor🥲
Gdrleyla GirlandBoy_Mom ben bunları yedım ama cıgkofte etsız zaten artık öyle de satılıyor mantı nıe kı
GirlandBoy_Mom Gdrleyla mantıyı kilodan kaynaklı pek tüketmemeye dikkat ediyorum çiğköfteyide midem almıyor 🥲
Bebito-ve-annesi GirlandBoy_Mom ben sürekli çiğköfte aseriyorum bol nar ekşili ne den zararlı ki içinde et yok
Melike1001 GirlandBoy_Mom meyveli pasta Cips burger King 🤣🤣 yani abur cubur kilo almaya çok yatkın olduğum için kısmi diyetle gidiyoruz 🤣
Gunduzanne GirlandBoy_Mom ayyy varya o asılı olan parçayı alıp hart diye ısırasım geliyo okadar ki canım istiyor ama mikrop yuvası olduğu için😂😂😂😂😂😂😂 mahrumuz