yasen1 Neva_aydn ilk gebeliğimde ben o rüyadan sonra hamileliğimi öğrendim ve rüyamın aynısını yaşadım 🥹😍
Neva_aydn yasen1 bence yapma canım üzülürsün negatifi görünce bekle kan görmezden yap ama inşallah🤲🤲🤲 vardir sağlıklı gebelik inşallah 🤲🤲
Eri Lovebaby27 merhaba bende klomen kullanıcam doktor 8 mm 10 mm de kalmış yumurtların dedi çok mu küçük büyümes mi
Eri Eri şöyle diyeyeim yumurtlamadan 14 gün sonra set olunuyorsa benim adetler düzenli benim 10 cm iken sizin dediğiniz gibi olması lazımdı tabi bu ay geç çatlar oda mucize
Neva_aydn Eri hmm o zaman geç büyüyecek adetinde gecikicek benimde öyle oldu bu ay adetim bı 3 4 gün gecikicek
caramel Eri canım ilaç herkeste farklı etki yapıyor sanırım ben 10. Gün gittim reglin başlangıcıyla beraber reglim 7 8 gün sürüyor 10. Gün 20-23 mm yumurta oluşmuş bende daha büyümez sanmıştım ama etkisi başka oluyor bide ben çok yumurta avakado yedim
Eri Neva_aydn illa ki büyümesi mi gerekiyor adet olmak için ben şey diye düşündüm büyümüyor ama regl oluyorum
Neva_aydn yasen1 gölge görünüyor canım inşallah vardır inşallah çok heyecanlandım 6 Şubat miydi adetin
Neva_aydn Eri olabilir oda doktor onu kontrol edicek büyüyüp buyumedigini adetin en geç 16. Günü çatlama olmasi lazım olmazsa yada büyümüzse adetle atılıyor
Neva_aydn Neva_aydn yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bakalım o ne cikicak öyle hemen heveslenmiyelim belki test bozuktur ben çok rastladım
yasen1 Neva_aydn 5 Şubat canım ilk idrarla olam daha belirgin ama daha demim gene yaptım oda belli sabahki gibi değil yarın erken gebelik testi yapacam bu marka yalamcı pozitif verebilirmiş
yasen1 Neva_aydn yaptım canım erken gebelik koca bi negatif bu artımed markası gerçekten rezalet pek umudum yoktu zaten hadi dedim bi ihtimal ama fos
Neva_aydn yasen1 yaa sıkma canını olur vakti varmış demek ki ayrıca daha adet olmadin belki bı sürpriz olur dün bı postta gördüm kadının en son adet tarihi 18 Kasım ve sürekli negatif görüyor 31 ocakta hamile olduğunu öğrenmiş Allah’ın mucizesi belki bı sürpriz olur