Neva_aydn yasen1 inşallah inşallah 🤲 yarın Miraç kandili mübarek gün rabbim bat gününde o mucizeyi versin bize inşallah 🤲🤲
Neva_aydn yasen1 evet canım ya arada bir sancı da oluyor mahvoldum kaşık ağrısindan birde bı uyku bastırmış bana uyanamiyorum
yasen1 Lovebaby27 benim iğneye gerek kalmadı ama zaten sağlıklı catlamadı bu ay malesef ümitli değilim
yasen1 Neva_aydn benımde kasıklarım çok fena belim de ayrı ağrıyor hamile değilim ama psikolojik olarak hamileyim😂😂😂😂
Neva_aydn yasen1 😂😂benimde ağrıyor adeti bekliyorum ramazan bayramında memleketime gelicem orda tedavi olucam
yasen1 Neva_aydn meme ucları açıyor gibi benim sende varmı bişiler akıntı arttı bide kendimi dinlemeye çekildim😂😂😂😂
SiriusAb Sevval_uyar_55 Merhaba. Klomenin yanında doktor bana antibiyotik ve kan sulandırıcı yazdı. Siz de kullanmış mıydınız bunları?
Neva_aydn yasen1 benim meme uçlarında bişi yok kasik ağrım kesildi akıntı aynı çok değil yani son bir hafta kaldı adete
yasen1 Neva_aydn 4 gün kaldı benimde bugün yatakdan dövülmüş gibi uyandım tüm vücudum ağrıyor gögüslerımın her çevresi sızlıyor benim adet belirtileri malesef başladı gelecek gelmekte olan
yasen1 Rüyamda test yapıyorum çift cizgi çıkıyor kafama okadar taktım ki bide diyorum işaret mi ilk hamileliğimde öyle olmultu çünkü
Neva_aydn yasen1 evet bende bir kere o rüyayı gördüm ertesi günü başka rüya doktordayiz ultrasonda cinsiyete bakıyor falan bizimkide açmış bacaklarını net gösteriyor 😂😂 erkekti görüyordum bakalım ne olucak
yasen1 Neva_aydn ilk gebeliğimde ben o rüyadan sonra hamileliğimi öğrendim ve rüyamın aynısını yaşadım 🥹😍
Neva_aydn yasen1 bence yapma canım üzülürsün negatifi görünce bekle kan görmezden yap ama inşallah🤲🤲🤲 vardir sağlıklı gebelik inşallah 🤲🤲