Ayslyns Kızlar iyi akşamlar ben biberon olarak phılıps avent biberon aldım bu marka iyi olduğunu düşünerek emzik olarak da chıcconun ve yine phılıpsin emziklerine bakıyorum sizler hangi markalar aldınız acaba önerileriniz nelerdir 😇
Talentedmom Ayslyns tomme tippe nin emzikleri çok iyi oğlum sadece onu tuttu biberon olarak da onu alacağım
Rumeysaeliz Ayslyns emzik Philips avent ve tommee tippe markasının aldım biberon da Philips avent aldım
Ayslyns Talentedmom ilk defa duydum araştıracağım bende teşekkür ederim 😇 sağlıkla kullansın bebişin 😇
Ayslyns Maviniz evet wee çok kullanılan bi marka ilk oğluma almıştım ama emzik asla tutmadı bu sefer farklı bi marka almaya karar verdim sağlıkla kullansın bebişin 😇
Ayslyns Tugbaaslansener bibs emzik suan bende var ucu kauçuk olan ama sert geldi bana bebek tutmakta zorlanır mı acaba
Maviniz Ayslyns tşk edrm canim ilk oğlumda ben wee emzikle biberon almıştım doğar dogmaz tuttu hatta emziğin buyugunu bile almadı😂😂
Ayslyns hakkah24 lansinoh eczanede ki bayan tavsiye etti ama ben artk phılıps aldığım için bakmadım eğer tutmazsa alırım onuda güle güle kullansın bebişin 😇
ikibaloglanannesi Ayslyns Oğlumda wee baby emzik kullandım Biberon olarakta avent ve süt sağma makinasının(kiwi)biberonunu kullanmıştım. Bu gebeliğimde de yine aventin biberonunu aldım.
Ayslyns ikibaloglanannesi süt sağma makinesi hiç bakmadım almayı düşünmedim acaba gerekli mi ilk oğlumda çok sütüm vardı hep emzirdim bunda nasıl olacak bilemiyorum sağlıkla kullanın inşallah 🙏