Innerglow bebegimolacak hoşgeldinn canım inş bu sefer istediğin gönlündeki olur bizim duamız senle senin de duan bizle olsun tatlım
anneolucam bebegimolacak canım seni ben hep görüyorum sonuçların hayırlı güzel olur inşallah 2,5 senedir benimde olmuyor bebeğim artık saldım açıkcası maddi olarakta biraz pek rahat değiliz kaldı öyle yani olmuş olmamış artık üstüne gitmiyorum😢
anneolucam bebegimolacak bu sebepten dolayı gidemiyoruz şuan bende hayalini bile kuramıyorum o yüzden artık pekte bir isteğim kalmadı hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum ilerde😏
Yarennasal bebegimolacak postlarınızı hep görüyordum 2 yılın sonunda bende şimdi gebeyim ve size dua ediceğim umarım bu sefer olur ❤️
Esraa00 bebegimolacak en son seninle ilgili post açılmıştı ve kırılmıştın zor şeyler yaşayıp bir umut buradan destek almak istemek bile bazı insanlara batıyor İnşallah bu defa hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alırsın Çok zor ve sancılı süreç seni anlayan insanları gör duy gerisini boşver 🫶🏻
bebegimolacak Esraa00 evet 3 aydır girmiyordum buralara.. ne diyeyim allah herkesin kalbine göre versin teşekkür ederim
imcakir bebegimolacak 🌸 Valla ben Ağustosta hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım sonra kalp durması sebebiyle ekimde 10. Haftada kürtaj oldum bende de durumlar karışık🥲 Hayırlısı artık hepimiz için 🌸🙏🏻
Sultaninl bebegimolacak o nasıl oluyor bizimde yıkandı ama çipi ilk defa duydum korkuyorum ilk aşılamam içimde sıkıntı var dua edin bana tutmazsa yıkılırım