Kubra001111 bebegimolacak inşallah hayırlı haberleri alırsın canm benim de aklimdaydin seni takip ediyordum burda , nerelerdeydin
Mrvsmt2502 bebegimolacak siizn postlarınızı ve burdan kırılarak gittiğinizi görmüştüm. İnşallah bu sefer kalıcı olursunuz rabbim çifter çifter versin 🌸
babygirl02 bebegimolacak gezmedigim eczane kalmadı ya 1 tane bir yerde buldu o da 6 milyar dedi raporum olduğu halde
imcakir bebegimolacak 🌸 Valla ben Ağustosta hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım sonra kalp durması sebebiyle ekimde 10. Haftada kürtaj oldum bende de durumlar karışık🥲 Hayırlısı artık hepimiz için 🌸🙏🏻
Liddle_mom bebegimolacak hosgeldin canim tekrardan sana demistim denemekten vazgecme hadi bakalim insallah bu sefer istedigini alicaksin🥰🥰🥰
GirlandBoy_Mom bebegimolacak hoşgeldin kuzum arada aklıma geliyordun ama ara verdiğini tahmin ettim zaten 🌸Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲
Gizem1504 bebegimolacak sizi yorumlarda hep görüyordum şimdi görünce yazmak istedim yolunuz engebeli zorlu gözükebilir ama sizi bekleyen çiçek bahçesi var. İyi düşünün iyi olsun. Gönlünüzden geçenlerin olması dileğiyle🌸🩷
bebegimolacak Gizem1504 çok teşekkür ederim 2 yılı geçti ama pes etmedik bakalım dediğiniz gibi olur inşallah 🥹
bebegimolacak babygirl02 kız ne 6 milyarı töbeee. Farklı bir şey mi acaba bu. Bizim rapor falan yok asla o fiyata almadık
bebegimolacak babygirl02 kuzum baktım da ben onu kullanmamıştım. Aşılamada farklı ikaç iğne kullanmışım
babygirl02 bebegimolacak herkesin kullandığı ilaç gonaf f 450 kuzum bana da çok geldi almadım raporlu böyleyse raporsuz kaç diyecek acaba
MorKelebek54 bebegimolacak aaaa kiz hatirliyorum seni evet bayadir görünmuyodun. Hadi hayirlisi insallah guzel haberler veririsin insallah bize ☺️🌸